ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Παρελθόν ο Μπαγκαγιόκο από τον ΠΑΣ

Παρελθόν ο Μπαγκαγιόκο από τον ΠΑΣ
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας της με τον Μαμαντού Μπαγκαγιόκο. Τι δήλωσε ο παίκτης για την παραμονή του στα Γιάννενα και τι ο Ντάσιος για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Τα νέα της προπόνησης

Παρελθόν και επίσημα αποτελεί από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Μαμαντού Μπαγκαγιόκο ο οποίος αποκτήθηκε την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού, αλλά δεν κατάφερε να προσφέρει στον σύλλογο.

" Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Μαμαντού Μπαγκαγιόκο. Η ΠΑΕ εύχεται στον παίκτη καλή συνέχεια στον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας", ανέφερε η ανακοίνωση

Ο Μπαγκαγιόκο ο οποίος αγωνίστηκε σε ένα μόλις επίσημο παιχνίδι σε αυτό με τον Πανιώνιο, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΣ για την εμπειρία του, τους τρεις μήνες στην ομάδα:

" Εύχομαι στον ΠΑΣ Γιάννινα ότι καλύτερο και να υλοποιήσει τους στόχους του. Δυστυχώς έτσι είναι η ζωή, το ποδόσφαιρο έτσι είναι, ωστόσο φεύγω με τις καλύτερες αναμνήσεις από την ομάδα. Ευχαριστώ τον κ. Χριστοβασίλη αλλά και όλους ανθρώπους του ΠΑΣ για την συνεργασία που είχαμε", τόνισε χαρακτηριστικά.

Ντάσιος: "Η αποστολή μας δεν είναι εύκολη"

Στο μεταξύ, ο αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Ντάσιος, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΣ, τόνισε πως η ομάδα του μόνο εύκολη αποστολή δεν έχει στο ματς της Κυριακής με τον Ολυμπιακό ο οποίος παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.

Παράλληλα, τόνισε πως ο ΠΑΣ θα παραταχθεί για να πάρει ότι καλύτερο για την αναμέτρηση, ενώ αναφέρθηκε και στον τραυματισμό που είχε.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο αρχηγός του ΠΑΣ:

Για την αναμέτρηση με τους Πειραιώτες: " Αναμφισβήτητα είναι ένα παιχνίδι ιδιαίτερα δύσκολο αφού παίζουμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που διαθέτει ένα ποιοτικό ρόστερ παικτών. Η αποστολή που έχουμε δεν είναι εύκολη, ωστόσο θα πάμε στο Καραΐσκάκη για να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο από την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ο Ολυμπιακός αυτή την στιγμή παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και πρέπει εμείς από την πλευρά μας να δείξουμε την δέουσα σοβαρότητα. Τον Ολυμπιακό τον σεβόμαστε ως αντίπαλο αλλά δεν τον φοβόμαστε. Θα κατεβούμε να παίξουμε χωρίς φόβο και με πάθος".

Για την επιστροφή του και πάλι στους αγωνιστικούς χώρους ύστερα από την περιπέτεια των τραυματισμών που είχε: " Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος για μένα αυτή που πέρασα. Από το καλοκαίρι στάθηκα άτυχος , αφού πρώτα τραυματίστηκα στα πλευρά στο φιλικό με τον Άρη στο Ζέεφελντ, ενώ όταν επανήλθα στο φιλικό με την Παναχαική έπαθα διάστρεμμα.

Δυστυχώς για μένα η φετινή σεζόν δεν εξελίχθηκε όπως τα περίμενα. Ωστόσο είμαι και πάλι εδώ, πανέτοιμος για να βοηθήσω την ομάδα όποτε μου ζητηθεί να εκπληρώσει τους στόχους της. Δούλεψα πολύ σκληρά όλο αυτό τον καιρό για να επανέλθω σε ένα καλό επίπεδο".

Θεραπεία ο Βίλα

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, απογευματινή προπόνηση στο γήπεδο της Ανατολής περιλάμβανε το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Γιάννινα την Πέμπτη (15/12).

Ο Άγγελος Αναστασιάδης ο οποίος επέστρεψε από την Θεσσαλονίκη που βρίσκονταν τις τελευταίες ημέρες λόγω του θανάτου της μητέρας του, έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην τακτική, ενώ οι παίκτες προς το τέλος της προπόνησης πραγματοποίησαν και δίτερμα.

Θεραπεία πραγματοποίησε ο Εμιλιάνο Βίλα ο οποίος δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι της Κυριακής. Αντίθετα στην διάθεση του κ. Αναστασιάδη βρίσκεται ο Θέμης Τζημόπουλος ο οποίος εξέτισε την ποινή του στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Τέλος, ο Καρίμ Φέγκρους ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα της προπόνησης μαζί με τους Κηπουρό και Ταμπάση.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ