ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Ο Μακρίλος δοκιμάζεται στον ΠΑΣ

Ο Μακρίλος δοκιμάζεται στον ΠΑΣ
Μακρίλιος

Ο Πίτερ Μακρίλος είναι Ελληνοαυστραλός μεσοεπιθετικός, ο οποίος τις δύο τελευταίες μέρες συμμετέχει στις προπονήσεις του ΠΑΣ Γιάννινα. Δεν προορίζεται, ωστόσο, για την πρώτη ομάδα. Βραβεύτηκε ο Τσουκαλάς.

Στις προπονήσεις του ΠΑΣ Γιάννινα συμμετέχει τις τελευταίες δύο μέρες ο Πίτερ Μακρίλος. Πρόκειται για Ελληνοαυστραλό μεσοεπιθετικό, που είναι γεννημένος στις 9 Απριλίου το 1995. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει περάσει κατά το παρελθόν από την ακαδημία της Μπαρτσελόνα και της Στόουκ.

Έχει αγωνιστεί ακόμη στην Κ20 της Εθνικής Αυστραλίας. Δεν προορίζεται πάντως για την πρώτη ομάδα και αν αποκτηθεί θα είναι για την ομάδα Νέων. Σημειώνεται ότι στο παρελθόν ο Μακρίλος δοκιμάστηκε στον Ηρακλή Ψαχνών και στην ΑΕΚ, αλλά η περίπτωσή του δεν είχε προχωρήσει.

Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΣΟΥΚΑΛΑ

Το βραβείο του MVP της 23ης αγωνιστικής απονεμήθηκε στον Σταύρο Τσουκαλά από τον προπονητή της ομάδας Κ20 των Ηπειρωτών, Γιάννη Τάτση, ο οποίος ανέφερε: ''Βραβεύω ένα μεγάλο παίκτη που διακιούται θέση στην Εθνική ομάδα. Αποτελεί στυλοβάτη της πορείας , και της φετινής αλλά και των προηγούμενων. Ο ΠΑΣ Γιάννινα πρέπει να επενδύσει πάνω του. Αγωνίζεται σε καλή ηλικία με μυαλό, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Να παραμείνει στα Γιάννινα και να φτάσει ψηλά με αυτόν''.

Ο Μακρίλος δοκιμάζεται στον ΠΑΣ
Τσουκαλάς INTIME SPORTS

Από την πλευρά του ο Τσουκαλάς είπε: ' 'Ευχαριστώ τον κ. Γιάννη Τάτση για τα λόγια του. Τον εκτιμώ πολύ σαν προπονητή και εύχομαι κάποτε να συνεργαστούμε. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με ψήφισαν για να πάρω αυτό το βραβείο. Εγώ προσπαθώ σε κάθε αγώνα και μέσα από τις προπονήσεις να γίνομαι πάντα καλύτερος και θέλω η ομάδα να βρίσκεται ψηλά.

Πλέον είμαστε σε καλή θέση και έχουμε τα περιθώρια για ακόμη ψηλότερα. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο με ταπεινότητα, πολύ σκληρή δουλειά και εφόσον έχουμε διάρκεια. Αφιερώνω το βραβείο σε ένα συμπαίκτη μου, τον Ηρακλή Γαρουφαλλιά, που είχε μια άτυχη στιγμή λόγω τραυματισμού και είμαι σίγουρος ότι μέσα από αυτή την δυσκολία θα γυρίσει πιο δυνατός''.

Follow me on Twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ