ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Μιχαήλ: "Nα κάνουμε το κάτι παραπάνω"

Μιχαήλ: "Nα κάνουμε το κάτι παραπάνω"
Μιχαήλ INTIME SPORTS

Ο αμυντικός του ΠΑΣ Γιάννινα Αλέξης Μιχαήλ, μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Σούπερλίγκ.

Ο αμυντικός και εκ των αρχηγών του ΠΑΣ Γιάννενα Αλέξης Μιχαήλ μίλησε στην κάμερα της "Nova" για την έναρξη της σεζόν και το ματς της πρώτης αγωνιστικής με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλέξη Μιχαήλ:

Για τον περυσινό απολογισμό του ΠΑΣ και το πώς θα συνεχιστεί η επιτυχία που σημείωσε στη Σούπερ Λίγκα: " Θέλω να ευχηθώ μία καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους. Αρχίζει μία δύσκολη σεζόν στην οποία πρέπει να συνεχίσουμε την καλή πορεία που αρχίσαμε πέρυσι. Να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Έχουμε δουλέψει πολύ και θα είμαστε έτοιμοι γι' αυτό.

Για να είναι και φέτος η σεζόν τόσο καλή πρέπει να είμαστε μία οικογένεια, κάτι που το έχουμε πετύχει με τον νέο μας προπονητή, και να είμαστε ανταγωνιστικοί. Να δουλεύουμε σκληρά και να δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Οι περισσότεροι παίκτες ήταν και πέρυσι και ξέρουν. Έτσι θα έρθουν οι επιτυχίες".

Για τον φετινό στόχο της ομάδας του και την πρεμιέρα με τον Αστέρα στην Τρίπολη: " Οι στόχοι δεν μπαίνουν στην αρχή της σεζόν, αλλά στην εξέλιξη. Η ομάδα πρέπει να διεκδικεί το μέγιστο σε κάθε αγώνα. Αρχίζουμε σε μία δύσκολη έδρα, με ομάδα που πρωταγωνιστεί. Έχουμε δουλέψει για να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι αυτό. Αν είμαστε σοβαροί, έχουμε αποδείξει ότι δεν φοβόμαστε".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ