ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Με κόσμο στην Ξάνθη ο ΠΑΣ Γιάννινα

Με κόσμο στην Ξάνθη ο ΠΑΣ Γιάννινα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Όπως έκανε γνωστό η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα στο καθοριστικό παιχνίδι της Κυριακής με τη Ξάνθη θα υπάρξει και εξέδρα για τους φίλους της ομάδας των Ιωαννίνων.

Από τη στιγμή που ο ΠΑΣ Γιάννινα εξασφάλισε άδεια για να συμμετέχει στα πλέι οφ ο αγώνας της Κυριακής με τη Ξάνθη αποκτά διπλή σημασία για τους Γιαννιώτες. Ιδίως αν τελικά ο Πανιώνιος δεν πάρει άδεια. Και αυτό γιατί με νίκη ο ΠΑΣ θα συμμετέχει στα πλέι οφ και θα μπορέσει να διεκδικήσει την έξοδο του στην Ευρώπη για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Στην προσπάθεια για κατάκτηση των τριών βαθμών οι παίκτες του ΠΑΣ δεν θα είναι μόνοι τους καθώς όπως έκανε γνωστό η διοίκηση του ΠΑΣ την Κυριακή (17/4) στα Πηγάδια θα υπάρξει εξέδρα για τους φίλους της ομάδας των Ιωαννίνων και ήδη στον κόσμο υπάρξει ξεσηκωμός.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Όσοι φίλοι της ομάδας μας θέλουν να μας ενισχύσουν με την παρουσία τους την ερχόμενη Κυριακή στην Ξάνθη, μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους από το ακόλουθο link, καθώς επίσης από τα καταστήματα PUBLIC.

https://www.viva.gr/tickets/sports/skoda-xanthi-eisitiria-agwnwn/

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, παρακαλούνται οι φίλοι μας να επικοινωνούν με τον Υπέυθυνο του Τμήματος Διαχείρισης Εισιτηρίων κ. Ανδρέα Πότση στο 2651070340".

Εν τω μεταξύ την Τετάρτη (13/4) ξεκίνησε και προετοιμασία των παικτών του ΠΑΣ για το παιχνίδι της Κυριακής καθώς ο Γιάννης Πετράκης είχε δώσει διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές του. Το ευχάριστο για τον έμπειρο προπονητή είναι πως δεν αντιμετωπίζει προβλήματα για το ματς με την Ξάνθη.

Το πρόγραμμα πάνω στο οποίο δούλεψε η ομάδα του ΠΑΣ περιλάμβανε ασκήσεις ειδικής αντοχής και ταχυδύναμης και στη συνέχεια το προπονητικό επιτελείο εστίασε στην υποομαδική τακτική.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ