ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Φιλικό με τον Ολυμπιακό

Φιλικό με τον Ολυμπιακό
INTIME SPORTS

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε πως η τελική πρόβα ενόψει του νέου πρωταθλήματος θα γίνει στις 13 Αυγούστου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο Εθνικό Στάδιο "Ζωσιμάδες"

Κόντρα στον πρωταθλητή Ολυμπιακό θα κάνει ο ΠΑΣ Γιάννινα την τελική του πρόβα ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Superleague.

Όπως ανακοίνωσε η Γιαννιώτικη ΠΑΕ, ο ΠΑΣ θα υποδεχθεί την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε το Σάββατο 13 Αυγούστου στο Εθνικό Στάδιο "Ζωσιμάδες", μια εβδομάδα πριν την έναρξη του νέου πρωταθλήματος.

Το δελτίο Τύπουτης ΠΑΕ αναφέρει: " Μια καλή πρόβα εν όψει της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα της Superleague, θα δώσουν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα στα μέσα Αυγούστου.

Πιο συγκεκριμένα ο "Αγιαξ" της Ηπείρου θα αντιμετωπίσει στο Εθνικό Στάδιο "Ζωσιμάδες", το Σάββατο 13 Αυγούστου τον Ολυμπιακό του Ερνέστο Βαλβέρδε σε μια πολύ δυνατή φιλική αναμέτρηση στο πλαίσιο της προετοιμασίας.

Το συγκεκριμένο φιλικό παιχνίδι θα αποτελέσει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον τεχνικό του ΠΑΣ Στεφάν Ντεμόλ να διαπιστώσει σε τι αγωνιστική κατάσταση θα βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του την συγκεκριμένη χρονική περίοδο, αφού θα έχει προηγηθεί μάλιστα και η βασική προετοιμασία που θα γίνει σε Ελατοχώρι (11/7-20/7) και Ζέεφελντ (24/7-5/8).

Ο Βέλγος προπονητής θα έχει την δυνατότητα να τεστάρει τις δυνάμεις των παικτών του και να τσεκάρει τον βαθμό ετοιμότητας τους, απέναντι σε ένα υπολογίσιμο αντίπαλο.

Δύο εβδομάδες λοιπόν πριν την πρεμιέρα της 1ης αγωνιστικής στην Super League (27/28 Αυγούστου) ο ΠΑΣ Γιάννινα θα τεστάρει τις αντοχές του εν όψει της δύσκολης και απαιτητικής χρονιάς που θα έρθει".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ