ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Ενοχλήσεις στην μέση και εκτός αποστολής ο Βιντάλ στον ΠΑΣ

Ενοχλήσεις στην μέση και εκτός αποστολής ο Βιντάλ στον ΠΑΣ
Βιντάλ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με μια αλλαγή σε σχέση με την αποστολή που υποδέχτηκε τον Ολυμπιακό θα ταξιδέψει στην Αθήνα για την αναμέτρηση της Δευτέρας με την ΑΕΚ ο ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Γιάννης Πετράκης δεν έχει στην διάθεση του τον Βιντάλ και πήρε στη θέση του τον Δώνη.

Ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι δίνει την Δευτέρα ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζοντας αυτή τη φορά την ΑΕΚ εκτός έδρας και φυσικά στόχος της ομάδας του Γιάννη Πετράκη είναι να βάλει δύσκολα στους "κιτρινόμαυρους" και να μπορέσει να βάλει ένα τέλος στο αρνητικό σερί των δυο τελευταίων αγωνιστικών και τις ήττες από Ηρακλή, Ολυμπιακό.

Ο έμπειρος τεχνικός σε σχέση με το ματς κόντρα στους "ερυθρόλευκους" έχει μόνο μια αλλαγή καθώς ο Βιντάλ ένιωσε ενοχλήσει στην προπόνηση της Κυριακής και έμεινε εκτός ενώ στην θέση του στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Δώνης. Επίσης εκτός έχει μείνει και ο Νικολιάς.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Πρόγραμμα προετοιμασίας αγώνα σε συνδυασμό με ασκήσεις αντίδρασης και ταχύτητες ακολούθησαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Ενοχλήσεις στη μέση ένιωσε ο Βιντάλ.

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης ο κ. Πετράκης ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από τους: Ακόστα, Κόντε, Ζάιρο, Λίλα, Μαμπούλου, Γαρουφαλιά, Γιάκο, Καρανίκα, Κοζορώνη, Κούτρη, Μιχαήλ, Μπέριο, Πασχαλάκη, Περιστερίδη, Μπουκουβάλα, Ναδάλες, Σκόνδρα και Τζημόπουλο".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ