ΠΑΟΚ

Ζαγοράκης με αέρα ανανέωσης

Ζαγοράκης με αέρα ανανέωσης
INTIME SPORTS

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης κάνει επαφές σε συνθήκες απόλυτης μυστικότητας για να διαπιστώσει αν υπάρχουν νέα πρόσωπα να στελεχώσουν την διοίκηση Πρωτοδικείου που θα προκύψει.

Η πεποίθηση των ανθρώπων του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ για ανανέωση στη διοίκηση της ΠΑΕ-όπως εκφράστηκε μέσα από δηλώσεις του αντιπροέδρου του ΑΣ ΠΑΟΚ, Δημοκράτη Παπαδόπουλου-φαίνεται πώς "περνά" και στη σκέψη του Θόδωρου Ζαγοράκη.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ τα τελευταία 24ωρα έχει σειρά επαφών με ανθρώπους της οικογένειας του ΠΑΟΚ που μπορούν να αποτελέσουν το φρέσκο αίμα στη νέα διοίκηση Πρωτοδικείου που θα ορίσει εντός των ημερών ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ.

Ο ίδιος δεν αφήνει να διαρρεύσει το παραμικρό, ωστόσο είναι πιθανό να ανοίξει τις σκέψεις του και να παρουσιάσει το αποτέλεσμα των επαφών του σε διοικητικό συμβούλιο που θα έχει με τα μέλη της νυν διοίκησης το πιθανότερο μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ (αν και υπάρχουν και σκέψεις να γίνει δ.σ. το μεσημέρι της Κυριακής στην Τούμπα).

Φυσικά, αποτελεί μεγάλο ερωτηματικό, αν και ποια μέλη της τωρινής διοίκησης θα επιλεγούν στο επόμενο δ.σ. Πρωτοδικείου. Για να απαντηθεί το συγκεκριμένο ερώτημα, θα πρέπει να συνυπολογίσουμε συγκεκριμένες παραμέτρους:

-Την απόφαση της τελευταία Γενικής Συνέλευσης του Ερασιτέχνη, σύμφωνα με την οποία, από 'δω και στο εξής, σε κάθε διοίκηση Πρωτοδικείου της ΠΑΕ θα πρέπει να υπάρχει ένα μέλος του Α.Σ. για να ασκεί εποπτικό ρόλο.

-Το γεγονός ότι υπάρχει διάθεση για επιστροφή του Ζήση Βρύζα στη διοίκηση (ο ίδιος δεν έχει μιλήσει ακόμη ανοικτά για το τι σκέφτεται), αλλά και τη συμμετοχή ενός ή και των δύο γιων του Γιώργου Σαχπατζίδη.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα μέλη της υπάρχουσας διοίκησης, βέβαιη είναι η μη συμμετοχή του Μπάνε Πρέλεβιτς που ούτως ή άλλως έχει πολύ σοβαρό έργο ως πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης της ΚΑΕ.

Ραπτόπουλος και Χατζόπουλος (που τυπικά έχουν πάψει να είναι μέλη της διοίκησης από τις 15 Σεπτέμβρη όταν έληξε η σχετική απόφαση για προσθήκη τους στην υπόλοιπη διοίκηση) είναι μετέωροι, ενώ κανείς δεν γνωρίζει τι θα συμβεί με τον "σκληρό πυρήνα" της τωρινής διοίκησης: Μιχαηλίδη, Ποικιλίδη, Φαρλαλή, Μηλιορίδη.

Ορισμένοι υποστηρίζουν ότι αν ο Ζαγοράκης βρεθεί στη δύσκολη θέση να αφήσει εκτός κάποιον από τους τέσσερις, μπορεί να τους αφήσει όλους για να μην φανεί ότι "ρίχνει" κάποιον.

Το αν δικαιωθούν και το τι τελικά θα συμβεί θα το μάθουμε οριστικά τα επόμενα 24ωρα. Το σίγουρο είναι ότι η διοίκηση θα προέλθει κατόπιν διεξοδικών επαφών του Θόδωρου Ζαγοράκη με τον Θανάση Κατσαρή και πολύ πιθανό μετά το πόρισμα της Επιτροπής Διαφάνειας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ