ΠΑΟΚ

Υπόκλιση Τζαβέλλα, αέρας και δύσκολα γκολ

Υπόκλιση Τζαβέλλα, αέρας και δύσκολα γκολ

Χαρακτηριστικά πλάνα από την πρωινή (12/3) προπόνηση του ΠΑΟΚ. Διαβάστε δηλώσεις του Γλύκου για την ανάδειξη του σε MVP Φεβρουαρίου.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ επέστρεψαν την Τετάρτη (12/3) στις προπονήσεις μετά το διήμερο ρεπό που τους είχε παραχωρηθεί.

Εδειξαν αρκετά κεφάτοι και χαρακτηριστική είναι η... υπόκλιση του Γιώργου Τζαβέλλα πριν ξεκινήσει το πρόγραμμα, που διεξήχθη υπό την πίεση δυνατών ανέμων, ενώ άξιο αναφοράς είναι το κομμάτι της προπόνησης που οι παίκτες του "Δικεφάλου" προσπαθούν να σκοράρουν σε μικροσκοπικές εστίες.

Καταθέτει αγωγές η ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Κείμενα που είδαν το φως της δημοσιότητας μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και έχουν υβριστικές αναφορές, κυρίως, για παίκτες του ΠΑΟΚ, φέρνουν την αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι άνθρωποι του "Δικεφάλου" θα καταθέσουν αγωγές με στόχο να προφυλάξουν την ομάδα.

"Πιστεύω ότι πλέον είμαι πιο ώριμος"

Ο Παναγιώτης Γλύκος μίλησε για την ανάδειξη του σε MVP Φεβρουαρίου και την αναγνώριση της προσπάθειάς του.

Ο Παναγιώτης Γλύκος είδε τους φίλους του ΠΑΟΚ να τον ψηφίζουν MVP και για το μήνα Φεβρουάριο – δεύτερη συνεχόμενη φορά – και το paokfc.gr του έδωσε το λόγο:

Περίμενες ο κόσμος να αναγνωρίσει τόσο έντονα την προσπάθειά σου;

" Καταρχήν ευχαριστώ όλους όσους συμμετείχαν σ’ αυτήν την ψηφοφορία. Ο ποδοσφαιριστής “τρέφεται” από την αγάπη του κόσμου και η σχέση είναι αμφίδρομη. Χωρίς τη στήριξή του δεν μπορείς με αυτοπεποίθηση να φτάσεις στο μάξιμουμ και να βοηθήσεις την ομάδα. Σίγουρα, όμως, πρέπει να ευχαριστήσω και τους συμπαίκτες μου που από την πρώτη μέρα μου δείχνουν εκτίμηση και εμπιστοσύνη".

Η αναγνώριση θεωρείς ότι άργησε για σένα;

" Δεν θα το έλεγα. Πάντα φυσικά προσπαθούσα για το καλύτερο, αλλά ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα με πίεση και τα λάθη δεν συγχωρούνται εύκολα. Μετά από περίπου επτά χρόνια στην ομάδα, πιστεύω ότι και εγώ είμαι πιο ώριμος, σωματικά και ψυχολογικά, ώστε να μου βγαίνει στα ματς η δουλειά που κάνω με τους προπονητές κάθε μέρα".

Όλα φαίνονται να πηγαίνουν καλά στην καριέρα σου. Επόμενος προσωπικός στόχος;

" Να είμαι υγιής πάνω απ´ όλα… Απολαμβάνω κάθε στιγμή, θέλω να βοηθάω τον ΠΑΟΚ και μέσα από τις ομαδικές επιτυχίες θα έρθουν και οι προσωπικές διακρίσεις και ενδεχομένως και μια συνεχόμενη παρουσία στην Εθνική".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ