ΠΑΟΚ

Χωρίς γκολ με Άρη από το 2004 o Σαλπιγγίδης

Χωρίς γκολ με Άρη από το 2004 o Σαλπιγγίδης
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης έχει να σκοράρει κόντρα στον Άρη από τα τέλη Οκτωβρίου της σεζόν 2004-2005 (video).

Στην καριέρα του στα ελληνικά γήπεδα με τις φανέλες των τεσσάρων ομάδων που έχει αγωνιστεί (ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, Καβάλα και Λάρισα) έχει σημειώσει συνολικά 160 τέρματα.

Τον Άρη τον έχει αντιμετωπίσει ως αντίπαλος 18 φορές με τη φανέλα του "Δικεφάλου", αλλά και αυτή του "τριφυλλιού".

Ωστόσο, μετρά δύο μόνο γκολ κόντρα στους "κίτρινους" κι αυτά σε δύο "κολλητές" σεζόν. Το πρώτο την περίοδο 2003-2004, όταν με όμορφη προβολή πέτυχε το δεύτερο από τα τρία γκολ του γηπεδούχου ΠΑΟΚ στο άνετο 3-0 επί του συμπολίτη και το άλλο στην ισοπαλία με 2-2 και πάλι στην Τούμπα, την αμέσως επόμενη σεζόν.

Για την ακρίβεια στις 24 Οκτωβρίου του 2004, εννιά χρόνια παρά ένα μήνα αύριο όταν θα διεξαχθεί ένα ακόμη παραδοσιακό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ ΦΙΛΙΚΟ
ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ ΦΙΛΙΚΟ INTIME SPORTS

Ο Σαλπιγγίδης με αντίπαλο τον Κολτσίδα σε παλαιότερο ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ

Ο "Σάλπι" έχει ξεχάσει πώς είναι να σκοράρει απέναντι στον μεγάλο αντίπαλο του ΠΑΟΚ εντός Θεσσαλονίκης και σίγουρα αυτό του δημιουργεί ένα επιπλέον κίνητρο να κυνηγήσει το γκολ στο αυριανό ματς.

Βέβαια, ο διεθνής επιθετικός έχει αποδείξει πώς θέλει πρώτα απ' όλα να βοηθά την ομάδα του να φθάνει σε νίκες, ωστόσο, είναι βέβαιο, πώς το να "νικήσει" τον Διούδη θα είναι μία από τις σκέψεις στο... όχι και πολύ πίσω μέρος του μυαλού του αύριο το βράδυ στην Τούμπα.

Δείτε το video με το πρώτο γκολ του Σαλπιγγίδη κόντρα στον Άρη, στη νίκη με 3-0 την Τούμπα στις 21 Δεκεμβρίου του 2003.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ