ΠΑΟΚ

Ακόμη... ψάχνει τον Σαλπιγγίδη

Ακόμη... ψάχνει τον Σαλπιγγίδη
INTIME SPORTS

Η "εξομολόγηση" του Ραζβάν Ρατ για το τέρμα που πέτυχε ο διεθνής επιθετικός του ΠΑΟΚ στο πρώτο παιχνίδι Ελλάδα-Ρουμανία

Ο Ραζβάν Ρατ δέχτηκε σφοδρή κριτική από τον τεχνικό της Εθνικής Ρουμανίας, Βίκτορ Πιτούρκα, μετά τον αποκλεισμό της Ρουμανίας από τα τελικά του Μουντιάλ. Ο Πιτούρκα κατηγόρησε ανοιχτά τον αριστερό μπακ της Γουέστ Χαμ, ότι φέρει ευθύνη, κυρίως, για το γκολ που δέχτηκε η Ρουμανία στο Καραϊσκάκης από τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη.

Ο Ρατ, πάντως, υπερασπίστηκε τον ευατό του εξηγώντας λεπτομερώς πως έχασε τον επιθετικό του ΠΑΟΚ στην φάση του δεύτερου τέρματος της Ελλάδας στο πρώτο ματς με την Ρουμανία.

"Θέλω να υπερασπιστώ τον εαυτό μου και να πω πως έγιναν τα πράγματα στη συγκεκριμένη φάση. Ο Σαμαράς έδωσε διαγώνια και εγώ ήμουν πάνω στον Σαλπιγγίδη. Στη συνέχεια και ενώ η μπάλα έφτασε στον Τοροσίδη ο Σαλπιγγίδης πήγε στο κέντρο της επίθεσης", είπε αρχικά και συνέχισε: " Εγώ έμεινα στην θέση μου, θα μπορούσα να πάω μαζί του ως το τέλος, αλλά ο Σαλπιγγίδης πήγε στον χώρο που κινούνταν ο Γκοιάν και μόνο αν δεν ήταν εκεί θα έπρεπε να ακολουθήσω τον Σαλπιγγίδη. Γι 'αυτό και έμεινα λίγα μέτρα μακριά από τον Τοροσίδη. Σκέφτηκα ότι δεν μπορούσα να πάω με τον Σαλπιγγίδη μέχρι το τέλος, επειδή μπήκε στον χώρο των κεντρικών αμυντικών, οι οποίοι ήταν στη θέση τους".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ