ΑΠΟΣΤΟΛΗ FINAL FOUR 2024

Final Four 2024, Παναθηναϊκός AKTOR: Το επεισόδιο με Αταμάν έφερε έξτρα αστυνομία έξω από το ξενοδοχείο

Final Four 2024, Παναθηναϊκός AKTOR: Το επεισόδιο με Αταμάν έφερε έξτρα αστυνομία έξω από το ξενοδοχείο

Το επεισόδιο με τους οπαδούς της Φενέρμπαχτσε και τον Εργκίν Αταμάν έφερε έξτρα αστυνομική δύναμη έξω από το ξενοδοχείο της αποστολής. Γράφει από το Βερολίνο ο Αλέξανδρος Τρίγκας.

Η υποδοχή των φίλων της Φενέρμπαχτσε στον Εργκίν Αταμάν ήταν κάτι που δεν περίμενε κανείς, όπως φάνηκε στην πράξη από την απουσία αστυνομικής δύναμης στο χώρο.

Τα δευτερόλεπτα που ακολούθησαν την έξοδο του ιδίου από το πούλμαν της αποστολής του Παναθηναϊκού AKTOR έχουν καταγραφεί και δεδομένα ξεφεύγουν από αυτά που είχαμε συνηθίσει στο πρόσφατο παρελθόν σε τέτοιου είδους διοργανώσεις. Συνέβη όμως και -έστω καθυστερημένα- έφερε έξτρα αστυνομική δύναμη έξω από το ξενοδοχείο, στο οποίο παρεμπιπτόντως διαμένουν κι οι άλλες τρεις ομάδες του Final Four.

Στο ξενοδοχείο μάλιστα, που έχει καταλύσει η αποστολή των πράσινων, έφτασε τόσο ο πρόξενος της Τουρκίας, όσο και της Ελλάδας στο Βερολίνο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αργά το βράδυ, τα πράγματα είχαν ηρεμήσει πλέον με τους παίκτες και το επιτελείο του Παναθηναϊκού AKTOR να ηρεμούν πλέον και να προετοιμάζονται για την πρώτη προπόνηση στην Uber Arena, την Πέμπτη 23 Μαΐου.

Με την ελπίδα πως δεν θα ξαναβρεθούν σε αντίστοιχο σκηνικό.

FINAL FOUR 2024 - Το Pamestoixima.gr στο Βερολίνο

Ζεις στο maximum τη δράση του FINAL FOUR 2024! Μπαίνεις στο Pamestoixima.gr και ανακαλύπτεις δεκάδες επιλογές για να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα στο FINAL FOUR σε κορυφαίες αποδόσεις! 40+ ειδικά στοιχήματα ομάδων και παικτών, Live Streaming*, ενισχυμένες αποδόσεις για μακροχρόνιες επιλογές και μοναδικές προσφορές*! Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr το στοίχημα μπάσκετ περνάει σε άλλο επίπεδο!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ FINAL FOUR 2024 FINAL FOUR ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE EUROLEAGUE FINAL FOUR
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ