ΠΑΟΚ

Χωρίς Γκαρσία, Ιβιτς, Βιεϊρίνια

Χωρίς Γκαρσία, Ιβιτς, Βιεϊρίνια
INTIME SPORTS

Χωρίς τους Γκαρσία, Ιβιτς και Βιεϊρίνια πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του "Δικέφαλου του Βορρά" την Παρασκευή στην Σουρωτή, με τον Χάβο να μην τους υπολογίζει ενόψει του νέου ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Τρεις απουσίες σημαντικές είχε από το πρόγραμμα της Παρασκευής, ο Μάκης Χάβος ενόψει των πλάνων που καταστρώνει για το νέο ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Γκαρσία, Ιβιτς και Βιεϊρίνια απουσίασαν για διαφορετικούς λόγους και δεν θα δώσουν το παρών και στο κυριακάτικο ματς με την "Ενωση".

Χωρίς την παρουσία του Πάμπλο Γκαρσία διεξήχθη η προπόνηση του ΠΑΟΚ την Παρασκευή. Ο Ουρουγουανός, βρίσκεται στην Ισπανία για να ανανεώσει το ισπανικό του διαβατήριο.

Στην προπόνηση δεν πήραν μέρος ο Αντελίνο Βιεϊρίνια λόγω της θλάσης που τον ταλαιπωρεί και το πιο πιθανό είναι να τον αφήσει εκτός και από το παιχνίδι της Κυριακής (6/3) με την ΑΕΚ. Ο Βλάνταν Ίβιτς δεν προπόνηθηκε λόγω του αιματώματος που έχει στην κνήμη, από το παιχνίδι της Τετάρτης (2/3) με την "Ένωση".

Οι υπόλοιποι παίκτες που αγωνίστηκαν βασικοί στο παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ ακολούθησαν πιο χαλαρό πρόγραμμα από τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του "Δικεφάλου" που έκαναν ασκήσεις τακτικής.

Πρόγραμμα θεραπείας ακολούθησαν οι Φιλομένο και Σαβίνι που ταλαιπωρείται από οσφυαλγία. Ο Κώστας Σταφυλλίδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Η προπόνηση του Σαββάτου θα διεξαχθεί στις 12:00 στη Σουρωτή.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ