ΠΑΟΚ

Χακόμπο: "Ο ΠΑΟΚ είναι όνομα στην Ευρώπη"

Χακόμπο: "Ο ΠΑΟΚ είναι όνομα στην Ευρώπη"

Ο Σανθ Χακόμπο αναφέρθηκε στις πρώτες ημέρες παρουσίας του στον ΠΑΟΚ και τον προσωπικό του στόχο.

Αναλυτικά όσα ειπε στο "Αθλητικό Metropolis":

Για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ: " Είναι πάντα δύσκολο να αφήνεις το σπίτι του, να έρχεσαι σε μία ξένη χώρα. Για μένα ο ΠΑΟΚ είναι κάτι καινούργιο, ευτυχώς ξέρω και λίγα αγγλικά και συνεννοήθηκα. Ο κόσμος με έχει αγαπήσει και σιγά σιγά προσαρμόζομαι στην πόλη και την ομάδα".

Για το αν είναι έτοιμος να παίξει: " Για αυτό ακριβώς έχω έρθει. Οι ποδοσφαιριστές είναι σε μία ομάδα, για να παίζουν κάθε Κυριακή. Μπορεί ως τώρα να μην έχω καταφέρει να είμαι βασικός, αλλά αυτός είναι ο στόχος μου κάθε Κυριακή".

Για τον ανταγωνισμό με τον Γλύκο: "Αυτό δεν είναι δικό μου θέμα, αλλά του προπονητή. Αυτός έχει τους παίκτες και επιλέγει ποιος θα παίξει. Ο Γλύκος είναι πολύ καλός τερματοφύλακας, έχει αρχίσει να κερδίζει την αυτοπεποίθηση που του έλειπε. Εχει αρχίσει να βελτιώνεται".

Για τους δικούς του στόχους με τον ΠΑΟΚ: " Ο στόχος μου είναι ξεκάθαρος. Θέλω να παίξω σε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορώ. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα, για να είμαι ικανοποιημένος και εγώ από τον εαυτό μου, αλλά και ο κόσμος από μένα".

Για την εντύπωση που του έχει δημιουργήσει η ομάδα ως τώρα: " Ο ΠΑΟΚ είναι ένα όνομα στην Ευρώπη. Φέτος μπορεί να μην κατάφερε να περάσει, αλλά είναι πολύ γνωστός για την πορεία του. Φέτος θα συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα και πιστεύω θα είναι μία καλύτερη χρονιά, γιατί υπάρχουν επενδύσεις και βοήθεια από τη Ρωσία. Πράγματα που θα βοηθήσουν την ομάδα να φτάσει εκεί που πρέπει".

Για το ποιο πιστεύει ότι είναι το μεγαλύτερο "όπλο" του ΠΑΟΚ: " Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει μία πολύ καλή ομάδα φέτος. Εχει έναν καινούργιο προπονητή και το πιο δυνατό του όπλο, είναι ότι πρόκειται για κάτι καινούργιο. Είναι πολύ νωρίς να βάζουμε στόχους, αλλά όλοι στην ομάδα θέλουμε να φτάσουμε στον τελικό του Κυπέλλου και όσο το δυνατόν πιο ψηλά στο πρωτάθλημα".

Ο Έλληνας γυμναστής, Στέργιος Φωτόπουλος που δούλεψε στο Ροστόφ σκιαγραφεί το προφίλ του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ.

Ο Μπονγκάνι Κoυμάλο μίλησε για το παιδικό όνειρο που έγινε πραγματικότητα στο φιλικό με τη Βραζιλία.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ