ΠΑΟΚ

Βιεϊρίνια: "Ξέρουμε όλοι την αγαπημένη μου θέση, ο προπονητής ξέρει καλύτερα"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
Βιεϊρίνια EUROKINISSI SPORTS

Ο Βιεϊρίνια μίλησε στην κρατική τηλεόραση για την επόμενη χρονιά του ΠΑΟΚ, το ρόλο του και τη θέση του στην ομάδα, αλλά και το Μουντιάλ της Ρωσίας που ξεκινά σε λίγες ημέρες.

Συνέντευξη στην ΕΡΤ3 έδωσε ο Βιεϊρίνια. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ μίλησε για τη νέα χρόνια που ακολουθεί, αλλά και για την οπισθοχώρησή του στην άμυνα, τονίζοντας ότι ο προπονητής είναι αυτός που παίρνει τις αποφάσεις.

Για τη επόμενη σεζόν ο Πορτογάλος δεν είχε να πει και πολλά: "Δεν έχει αρχίσει η προετοιμασία ακόμα οπότε ότι και να πω για τη νέα χρονιά είναι δύσκολο αυτή την στιγμή. Έχουμε ακόμα πολλές μέρες και θα δούμε τι θα γίνει, προέχει η ξεκούραση για να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει. Είναι ακόμα νωρίς να πούμε κάτι για την επόμενη σεζόν, δεν ξέρουμε ποιοι παίκτες θα έρθουν και ποιοι θα αποχωρήσουν".

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε και στην οπισθοχώρηση του στην άμυνα: " Έχω κουραστεί να απαντάω στην ερώτηση για τον αριστερό μπακ. Ξέρουν όλοι ποια είναι η αγαπημένη μου θέση, αλλά ο προπονητής γνωρίζει καλύτερα από εμένα και με χρησιμοποιεί εκεί που θέλει αυτός. Για μένα σημασία έχει να βοηθάω την ομάδα, όσο περισσότερο γίνεται να πετυχαίνει τους στόχους της".

Ο Βιεϊρίνια ευχήθηκε στην Πορτογαλία να είναι η επόμενη Παγκόσμια Πρωταθλήτρια. "Εύχομαι να κερδίσει η Πορτογαλία. Όπως και το 2016 δεν το πίστευε κανείς, μόνο εμείς και ο προπονητής, έτσι και φέτος δεν πιστεύει κανείς την Πορτογαλία. Είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης και όλοι πρέπει να σέβονται την Πορτογαλία. Είναι μια ομάδα που έχει αποδείξει τι μπορεί να κάνει".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ