ΠΑΟΚ

Βεζυρτζής: "Αυτή την ώρα δεν υπάρχει θέμα προπονητή"

Βεζυρτζής: "Αυτή την ώρα δεν υπάρχει θέμα προπονητή"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Νίκος Βεζυρτζής κατά την έξοδό του από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ - μετά τη σύσκεψη με τον Ιβάν Σαββίδη - υποστήριξε ότι αυτή την ώρα δεν υπάρχει θέμα προπονητή. Αναλύθηκε το πρόβλημα με τους τραυματισμούς.

Η συνάντηση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ αναφορικά με το θέμα του Ίγκορ Τούντορ αλλά και των πολλών τραυματισμών στην ΠΑΕ ολοκληρώθηκε. Παρότι η απόφαση - απομάκρυνσης του Κροάτη τεχνικού φέρεται να είναι ειλημμένη, κατά την έξοδό του από τα γραφεία της ΠΑΕ ο Νίκος Βεζυρτής υποστήριξε ότι "αυτή την ώρα δεν υπάρχει θέμα προπονητή. Συζητήσαμε και θα συνεχίσουμε αύριο".

Στη συνάντηση που έγινε το παρών έδωσε και ο γιατρός της ΠΑΕ, Γιάννης Ράλλης, που κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για τους πολλούς τραυματισμούς που έχουν "χτυπήσει" τους ποδοσφαιριστές. Ο Ράλλης είπε: " Γίνεται έρευνα από τον Δεκέμβριο και η οποία συνεχίζεται. Το πρόβλημα εντοπίζεται σε συγκεκριμένες ηλικίες. Παίζουν πολλά ρόλο. Όπως ότι η ομάδα παίζει συνεχώς στο... κόκκινο, αλλά και επειδή ορισμένοι παίκτες έρχονται από μικρότερες ομάδες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο ΠΑΟΚ σε αδιέξοδο

Κάποτε η Τούμπα ήταν "κάστρο"

Παίρνουν απόφαση για το μέλλον του Τούντορ

Παρελθόν ο Τούντορ από τον ΠΑΟΚ

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ