ΠΑΟΚ

Παίρνουν απόφαση για το μέλλον του Τούντορ

Παίρνουν απόφαση για το μέλλον του Τούντορ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ιβάν Σαββίδης θα έχει συζήτηση μέσα στην μέρα με τους στενούς συνεργάτες του για να αποφασίσει στο πώς θα κινηθεί όσον αφορά το μέλλον στο θέμα του προπονητή

Μετά το "στραβό" αποτέλεσμα (1-1) απέναντι στον Ατρόμητο, το θέμα του προπονητή είναι στην πρώτη γραμμή επικαιρότητας για τον ΠΑΟΚ. Ο τρόπος με τον οποίο κινηθεί ο "Δικέφαλος" θα αποφασιστεί μέσω του Ιβάν Σαββίδη ο οποίος την Δευτέρα μαζί με τον Γιώργο Κούδα, τον Δημοκράτη Παπαδόπουλο και τον Δημήτρη Νικηφόρο (μέλη της επιτροπής εορτασμού για τα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ) θα ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη για να βρεθεί στο Οικουμενικό Πατριαρχείο και να παραδώσει στον Πατριάρχη Βαρθολομαίο την πρόσκληση για την μεγάλη εορταστική εκδήλωση που ετοιμάζεται τον Απρίλιο.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, σύμφωνα με πρωινές πληροφορίες, το πιθανότερο είναι να βρεθεί την Κυριακή το βράδυ στη Θεσσαλονίκη, διαφορετικά θα μεταβεί απ' ευθείας στην Κωνσταντινούπολη. Αυτή την ώρα μάλιστα γίνεται μέσω skype μια σύσκεψη μεταξύ του Σαββίδη με τα μέλη της επιτροπής του αγωνιστικού τμήματος, δηλαδή τους Αρνεσεν, Αγγελίδη, Μίχελ, Βεζυρτζή και Κούδα, οι οποίοι βρίσκονται στην Τούμπα και θα πάρουν την απόφαση για το τι θα γίνει στο θέμα προπονητή (δηλαδή αν παραμείνει ο Ιγκορ Τούντορ ή όχι).

Το κλίμα για τον Τούντορ είναι "βαρύ" και αυτό συμβαίνει εδώ και καιρό και όχι τώρα αφού ο Κροάτης χρεώνεται λάθη που έχει κάνει σε θέματα διαχείρισης του ρόστερ του ΠΑΟΚ. Είχαμε αναφέρει πριν από εβδομάδες πως ο "Δικέφαλος" "ψάχνεται" στο θέμα του προπονητή και ειδικά μετά το ματς στην Ξάνθη, είχε γίνει συζήτηση με τον Σαββίδη για τα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν σε αυτό το ζήτημα και αν ο Τούντορ είναι ικανός να κουμαντάρει μια ομάδα με φιλοδοξίες για τίτλους, όπως είναι ο ΠΑΟΚ.

Πλέον η κατάσταση έχει φτάσει σε οριακό σημείο (ο "Δικέφαλος" τελευταία έχει "πετάξει" πολλούς βαθμούς στο πρωτάθλημα) και αναμένεται η απόφαση του Σαββίδη για το αν λυθεί άμεσα το συμβόλαιο του Τούντορ και ο "Δικέφαλος" "πάει" στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με υπηρεσιακό προπονητή (προφανώς μέχρι τότε, δεν θα έχει "πρώτο" προπονητή αν αποχωρήσει ο Τούντορ) ή ο Κροάτης παίξει τα ρέστα του στο Καραϊσκάκη.

Ο Τούντορ έχει δώσει σε άλλους παίκτες διήμερο ρεπό και σε αυτούς που έχουν παίξει περισσότερα ματς, έδωσε τριήμερο ρεπό.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΠΑΟΚ σε αδιέξοδο

Άγριο ξεφωνητό σε Τούντορ

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ