ΠΑΟΚ

Τζαβέλλας: "Αγαπάει παθολογικά τον ΠΑΟΚ ο Σαββίδης"

Τζαβέλλας: "Αγαπάει παθολογικά τον ΠΑΟΚ ο Σαββίδης"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιώργος Τζαβέλλας μίλησε για τον Ιβάν Σαββίδη, για τον Βλάνταν Ιβιτς αλλά και για την σεζόν 2015-16 με τις δύσκολες καταστάσεις που υπήρχαν μέχρι τα πλέι οφ.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δημοσίευσε απόσπασμα της συνέντευξης του Γιώργου Τζαβέλλα στο Toumba Magazine. Μεταξύ άλλων ο Ελληνας αμυντικός είπε:

Για τον Ιβάν Σαββίδη: " Ο Ιβάν Σαββίδης έχει δώσει πάρα πολλά, πέρα από τα χρήματα. Έχει αφιερώσει χρόνο κι ενέργεια, δείχνει πως αγαπάει παθολογικά τον ΠΑΟΚ και θέλουμε να του δώσουμε κι εμείς κάτι πίσω. Θα ήθελα να έχουμε πάρει το Κύπελλο το 2014. Μου λείπει ότι δεν έχουμε πάρει ακόμα αυτό που αξίζουμε ως ομάδα και ως διοίκηση Σαββίδη".

Για τον Βλάνταν Ιβιτς: " Ο Βλάνταν Ίβιτς για μένα δεν είναι νέος προπονητής. Είναι παλιός προπονητής. Με βοήθησε πάρα πολύ την περίοδο που δυσκολευόμουν πρωτίστως ως άνθρωπος και εν συνεχεία ως ποδοσφαιριστής. Χάρηκα που ανέλαβε τον ΠΑΟΚ, προσπάθησα να κάνω ό,τι καλύτερο πέρα από την ομάδα και για εκείνον και είμαι χαρούμενος που καταφέραμε να πάρουμε το εισιτήριο για το Champions League και να παραμείνει στην ομάδα. Είναι ένας καλός προπονητής, ένας άνθρωπος που ξέρει τον ΠΑΟΚ, που απορροφά την ένταση που δημιουργεί η ομάδα και νομίζω ότι τα επόμενα χρόνια θα κάνει τη διαφορά. Πρέπει να τον αφήσουμε να δουλέψει".

Για την σεζόν 2015-16: " Την περασμένη σεζόν η ομάδα δεν είχε ησυχία. Περάσαμε από 40 κύματα, είχαμε πολλούς τραυματισμούς και όταν υπάρχουν αυτά σε μια ομάδα δημιουργείται ένταση και κακή ατμόσφαιρα. Δεν υπήρχε αυτή η θετική αύρα που είχαμε στα Play Offs.Το σημαντικό είναι ότι δεν έχουμε πάλι αλλαγή προπονητή. Ο Ίβιτς ξέρει τους ποδοσφαιριστές που θα παραμείνουν, αν έρθουν κι 6-7 καινούριοι νομίζω ότι θα είναι πολύ πιο εύκολο ν’ αφομοιώσουν τον ΠΑΟΚ και γενικά την ομάδα σε σχέση με το να είχαμε καινούριο προπονητή και 15 νέους ποδοσφαιριστές. Είμαστε σε καλύτερο στάδιο από τις άλλες χρονιές και θα δέσουμε πιο γρήγορα. Είμαι σίγουρος γι’ αυτό".

Για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ: "Μου αρέσει πολύ στη Θεσσαλονίκη, μου αρέσει που αγωνίζομαι σε μια ομάδα μ’ ένταση. Είμαι ένας άνθρωπος που στη ζωή του υπάρχει ένταση, οπότε ορισμένες φορές χρειάζομαι και την ένταση που υπάρχει στον ΠΑΟΚ. Ζω καλά, χαίρομαι στην ομάδα υπάρχουν όλα αυτά τα εφόδια και που η λειτουργία της είναι σε επίπεδα ευρωπαϊκών ομάδων".

Άδεια ο Βαρέλα

Το όνομα του Φερνάντο Βαρέλα έχει "παίξει" πολύ για τον ΠΑΟΚ. Ο 28χρονος αμυντικός δεν πήγε με την αποστολή της Στεάουα στην Ολλανδία όχι γιατί συνέβη κάτι σχετικά με το μέλλον του παίκτη στην ομάδα, αλλά γιατί μετά το πρώτο στάδιο προετοιμασίας στην Σλοβενία αυτός και ορισμένοι άλλοι παίκτες πήραν επιπλέον άδεια και θα μεταβούν απευθείας στην Ολλανδία για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας. Αυτό είναι κάτι που αναφέρει η ιστοσελίδα digisport.ro.

Photo credits: Action images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ