ΠΑΟΚ

Του αρέσουν οι μεταγραφές στο... νήμα

Του αρέσουν οι μεταγραφές στο... νήμα
INTIME SPORTS

Στις δύο προηγούμενες χειμερινές περιόδους ο ΠΑΟΚ απέκτησε επτά παίκτες το τελευταίο τριήμερο του Γενάρη, δείγμα πως του αρέσουν οι μεταγραφές στο νήμα.

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ γκρινιάζει που πέρα από τον Νομπόα και τον Παπαγιαννόπουλο η ομάδα του δεν έχει ακόμη καλύψει τα κενά της στην άμυνα και την επίθεση.

Οι οπαδοί του "Δικεφάλου" αδημονούν για τις επόμενες μεταγραφικές ανακοινώσεις, ωστόσο, η πρακτική των δύο προηγούμενων χρόνων με Ιβάν Σαββίδη στην κεφαλή του συλλόγου αποδεικνύει ότι αυτό που φαίνεται καθυστέρηση στα μάτια των απλών φίλων της ομάδας αποτελεί μέρος της τακτικής τους στις διαπραγματεύσεις.

Με απλά λόγια, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ έχει την τάση να περιμένει μέχρι το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου για να φωνίσει ποιοτικούς παίκτες σε καλή τιμή.

Ας θυμηθούμε τι έγινε τον Ιανουάριο των προηγούμενων δύο χρόνων:

2013: Ο ΠΑΟΚ απέκτησε έξι παίκτες, οι τέσσερις από τους oποίους ήρθαν στην Τούμπα τις δύο τελευταίες μέρες των μεταγραφών. Ιτάνζ, Καμαρά και Βούκιτς ανακοινώθηκαν από την "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ στις 30 Γενάρη και μία μέρα αργότερα και ο Ολίσε.

2014: Πέρυσι και πάλι οι παίκτες που έφθασαν στην Τούμπα ήταν έξι και από αυτούς οι τέσσερις αποκτήθηκαν ξανά στο φινάλε. Γκσπούρνινγκ στις 27/1, Νάτχο στις 29/1, μία μέρα μετά ο Ινσαουράλδε και στις 31 του μηνός ο Χούσεν.

Δεν αποκλείεται και φέτος να ζήσουμε και πάλι το ίδιο σενάριο. Μόνο που ο κόσμος έχει λόγο φέτος να ανησυχεί, γιατί η ομάδα του Αναστασιάδη παίζει τα ρέστα της για τον τίτλο και κάθε απώλεια που μπορεί να προκύψει (και ίσως να μην γινόταν αν είχαν έρθει παίκτες από νωρίς) θα κοστίσει ακριβά.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ