ΠΑΟΚ

Τούντορ: "Θέλω πάντα να βλέπω τελειότητα"

Τούντορ: "Θέλω πάντα να βλέπω τελειότητα"
Τούντορ INTIME SPORTS

Πως έζησε ο Τούντορ τον αγώνα με την Μπρόντμπι και γιατί έκανε λόγο για βελτίωση στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι.

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εξέλιξη του αγώνα με την Μπρόντμπι ο Τούντορ εξήγησε γιατί ο ΠΑΟΚ χρειάζεται 15-16 ισάξιους παίκτες για να προχωρήσει όπως πρέπει, ενώ σχολίασε και την εκτέλεση πέναλτι από τον Κάτσε.

“Δεν το περίμενα αυτό το σκορ. Πλέον έχουμε σχεδόν τελειώσει με την πρόκριση. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, είδα πολύ σωστή νοοτροπία και αυτά που δουλέψαμε στην προπόνηση”, είπε αρχικά ο Κροάτης τεχνικός και συνέχισε: “Είναι σημαντικό για εμάς να έχουμε πολλούς καλούς παίκτες. Εντεκα δεν φθάνουν, χρειάζεσαι τουλάχιστον 15 -16 για να κάνεις και οικονομία δυνάμεων. Βέβαια είναι δύσκολο να τους ενσωματώσεις, όχι τόσο στο σύστημα, όσο στην φιλοσοφία του παιχνιδιού. Μου αρέσει η ακρίβεια στο παιχνίδι μας, αλλά σύμφωνα με αυτό που έχω εγώ στο μυαλό μου”.

Ρωτήθηκε εάν φοβάται ότι η σημερινή ευρεία νίκη θα αποπροσανατολίσει τους παίκτες του : “Δεν θεωρώ ότι θα έχουμε προβλήματα, εάν έχουμε την νοοτροπία που πρέπει. Στο ποδόσφαιρο, η μία νίκη φέρνει την άλλη. Δεν νομίζω ότι θα έχουμε προβλήματα προσαρμογής την Κυριακή”.

Για την εφαρμογή του 3-5-2: ”Είναι κάτι το οποίο θα το ξαναδείτε. Αυτό το σύστημα μας βοηθάει βάσει των παικτών που έχουμε. Τα “φτερά” είναι πολύ σημαντικά σε αυτόν τον σχηματισμό. Τώρα με τον Λέοβατς, τον Γκάρι και τον Κωνσταντινίδη, θα έχουμε περισσότερες λύσρις γιατί δεν είνια εύκολο για 90 λεπτά κάποιος να πηγαίνει πάνω κάτω. Είναι κάτι που χρειάζεται αν θέλουμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο που θέλουμε”.

Για τις αφιερώσεις που έκανε στα γκολ του ΠΑΟΚ και το γεγονός ότι εκτέλεσε το πέναλτι ο Κάτσε: “Ηταν η οικογένειά μου στην κερκίδα και τα αφιέρωνα σε εκείνους. Οσον αφορά το πέναλτι αυτό το είδατε πρώτη και τελευταία φορά, κάποιος που δεν είναι στη λίστα να χτυπάει πέναλτι. Πρώτος είναι ο Πέλκας, δεύτερος ο Ροντρίγκες και τρίτος ο Μακ. Οι δύο είχαν αποχωρήσει και δεν το εκτέλεσε ο τρίτος από τη λίστα. Δεν θα το δείτε αυτό άλλη φορά. Δεν έχει σημασία πόσο είναι το σκορ, είναι πολύ σημαντικό την ευθύνη του πέναλτι να την παίρνει αυτός που τα εκτελεί καλύτερα και όχι ο καλύτερος παίκτης του αγώνα εκείνη την στιγμή. Αυτό το κρίνουμε εμείς στις προπονήσεις”.

Κατέληξε λέγοντας : “Είδα πολλά πράγματα που χρίζουν βλετίωσης. Είμαι τέτοιος άνθρωπος που σκέφτομαι πως θα γίνουμε καλύτεροι. Θα τα συζητήσουμε στα αποδυτήρια. Πάντα έχω στο μυαλό μου τι έπρεπε να γίνει και τι έγινε και πάντα θέλω να βλέπω τελειότητα”.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ