ΠΑΟΚ

Τον προδίδει η άμυνα

Τον προδίδει η άμυνα
INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης σε επτά συνεχόμενα παιχνίδια και το πρόβλημα είναι εμφανές ότι βρίσκεται στην αμυντική λειτουργία. Ας δούμε αναλυτικά.

Κάκιστος είναι ο απολογισμός του ΠΑΟΚ στα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια, καθώς σε επτά συνεχόμενες αναμετρήσεις έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης, με το τελευταίο "τρίποντο" να είναι αυτό κόντρα στην Ξάνθη, όταν οι "ασπρόμαυροι" ανέτρεψαν το εις βάρος του σκορ στο φινάλε του αγώνα.

Τα συμπεράσματα που βγαίνουν από τις συγκεκριμένες αναμετρήσεις που ο ΠΑΟΚ έμεινε μακριά από τη νίκη, είναι ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στην αμυντική λειτουργία και αυτό γιατί η επίθεση- με εξαίρεση το ματς κόντρα στον Πανιώνιο- κάνει τη δουλειά της, σκοράροντας τουλάχιστον ένα γκολ.

Συγκεκριμένα, στις επτά τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις ο ΠΑΟΚ έχει πετύχει από ένα γκολ σε τέσσερα ματς, δύο γκολ σε ένα παιχνίδι και τρία στο τελευταίο κόντρα στον Απόλλωνα.

Αντίθετα, η αμυντική γραμμή του "Δικεφάλου" δε λειτουργεί καθόλου καλά με αποτέλεσμα σε πέντε ματς να έχει δεχθεί από δύο γκολ, στο παιχνίδι με τον Άρη ένα και τρία σε αυτό με την "Ελαφρά Ταξιαρχία".

Αναλυτικά τα τελευταία παιχνίδια που ο ΠΑΟΚ έμεινε μακριά από τη νίκη:18/01/14 Πανιώνιος- ΠΑΟΚ 2-002/02/14 Πλατανιάς- ΠΑΟΚ 2-109/02/14 Παναθηναϊκός- ΠΑΟΚ 2-116/02/14 Αστέρας Τρίπολης- ΠΑΟΚ 2-102/03/14 Εργοτέλης- ΠΑΟΚ 2-216/03/14 Αρης- ΠΑΟΚ 1-127/03/14 Απόλλων- ΠΑΟΚ 3-3

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ