ΠΑΟΚ

Το πλάνο Μπόλονι για το νέο ΠΑΟΚ

Το πλάνο Μπόλονι για το νέο ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Ποιες είναι οι τέσσερις θέσεις που ζητά ενίσχυση ο Λάσλο Μπόλονι, τι σκέφτεται για την προώθηση νεαρών ο Ρουμάνος, αν μετά τα πλέι οφ επικυρωθεί η συνέχιση της συνεργασίας του με τον "Δικέφαλο".

Πολύς ντόρος έχει γίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα για το μέλλον της συνεργασίας του Λάσλο Μπόλονι με τον ΠΑΟΚ και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ως γνωστό, ο Ρουμάνος τεχνικός έχει ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο, ωστόσο υπάρχει ρήτρα 300.000 ευρώ σε περίπτωση κάποια πλευρά θελήσει να το "σπάσει".

Στην πρόσφατη συνέντευξή του έδειξε διάθεση να συνεχίσει το έργο του στην Τούμπα, αφήνοντας όμως ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Το θέμα του αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά μετά τα πλέι οφ, ωστόσο ο 59χρονος κόουτς έχει ήδη έτοιμο το πλάνο της νέας αγωνιστικής περιόδου το οποίο θα επιδιώξει να υλοποιήσει σε περίπτωση που συνεχίσει.

Ενίσχυση σε τέσσερις θέσεις

Ο Μπόλονι αρκετές φορές έχει μιλήσει με τον Κωνσταντινίδη (κυρίως) και τον Βρύζα και τους έχει εκφράσει την άποψή του για τις θέσεις που η ομάδα χρειάζεται άμεσα ενίσχυση. Σύμφωνα με τον Μπόλονι, λοιπόν, ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ένα γρήγορο κεντρικό αμυντικό με χαρακτηριστικά Κοντρέρας, δύο μέσους (έναν αμυντικό και έναν επιτελικό) και έναν ακραίο με ικανότητα να διεισδύει στην αντίπαλη περιοχή. Μάλιστα, ο Ρουμάνος τεχνικός έχει ήδη συγκεκριμένες περιπτώσεις παικτών στο μυαλό του για τις οποίες έχει ενημερώσει τη διοίκηση.

Παναγιωτούδης, Πόποβιτς και έπονται κι άλλοι

Από 'κει και πέρα, στο πλάνο του Μπόλονι κυρίαρχη θέση έχει η προώθηση νεαρών παικτών. Για τον τεχνικό του ΠΑΟΚ, ο Σταφυλίδης και ο Αποστολόπουλος έχουν όλα τα φόντα να καθιερωθούν στην ενδεκάδα και παράλληλα να προωθηθούν κι άλλοι παίκτες από τις Ακαδημίες.

Πρώτοι στη λίστα είναι ο Παναγιωτούδης και ο Πόποβιτς και ακολουθούν κι άλλοι που θα υλοποιήσουν το στόχο στην ομάδα της νέας περιόδου να υπάρχουν 7 με 9 νεαροί παίκτες στο έμψυχο δυναμικό της πρώτης ομάδας.

Ο Μπόλονι ήδη έχει κάνει ορισμένες εισηγήσεις και μάλιστα έχει επισημάνει στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ότι όσο πιο γρήγορα παρθούν οι αποφάσεις για το ρόστερ (ποιοι μένουν-ποιοι φεύγουν) της επόμενης περίόδου τόσο πιο μεγάλη ευελιξία θα έχει ο ΠΑΟΚ να κινηθεί μεταγραφικά.

Η ΠΑΕ, όμως, είναι αναγκασμένη εκ των πραγμάτων και των συνθηκών να περιμένει την ολοκλήρωση των πλέι οφ για να γνωρίζει με ποια δεδομένα θα πορευτεί στο ξεκίνημα της νέας περιόδου και γι΄αυτό ακόμη δεν έχει καθορίσει μπάτζετ.

Ο Λάσλο Μπόλονι έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις επιδόσεις των πιτσιρικάδων που συμμετείχαν στο τουρνουά "Κατσούρης".

Διαβάστε για την προπόνηση της Τρίτης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ