ΠΑΟΚ

Το χάρηκε μέχρι και ο Μπόλονι

Το χάρηκε μέχρι και ο Μπόλονι

Ο Λάσλο Μπόλονι έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις επιδόσεις των πιτσιρικάδων που συμμετείχαν στο τουρνουά "Κατσούρης". Δείτε videos από τους τελικούς και τις βραβεύσεις που έγιναν παρουσία πλήθους κόσμου

Άριστα σε όλα πήρε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την διεξαγωγή του 4ου τουρνουά "Παναγιώτης Κατσούρης" στο αθλητικό κέντρο της ομάδας στη Νέα Μεσημβρία.

Την Τρίτη το απόγευμα έγιναν οι τελικοί στις δύο κατηγορίες και λίγο αργότερα οι βραβεύσεις όλων των συμμετεχόντων, παρουσία πλήθους κόσμου.

Το "παρών" έδωσαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ζήσης Βρύζας, οι γονείς του αδικοχαμένου Παναγιώτη Κατσούρη, βετεράνοι ποδοσφαιριστές και άνθρωποι του ποδοσφαίρου, εκπρόσωποι του Δήμου Χαλκηδόνας, οι γονείς των μικρών παιδιών, αλλά και ο Λάσλο Μπόλονι που, μετά το τέλος της προπόνησης της ανδρικής ομάδας, παρακολούθησε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις μάχες των πιτσιρικάδων, ενώ είχε εγκάρδια συνομιλία με τα παιδάκια της Ακαδημίας του Γκεόργκε Χάτζι.

" Είναι κάτι ξεχωριστό και ιδιαίτερο σημαντικό για τον σύλλογο αυτό το τουρνουά και αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια για τη διοργάνωση" ήταν το σχόλιο που έκανε για το τουρνουά.

Θυμίζουμε ότι στο τουρνουά συμμετείχαν ομάδες ηλικίας κάτω των 13 και κάτω των 11 του ΠΑΟΚ, του Ολυμπιακού, της Βοϊβοντίνα, των Ακαδημιών Χάτζι, της ΑΙΚ Στοκχόλμης, της Παρτιζάν, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ, του ΟΦΗ και της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας.

Στο τέλος έγιναν και βραβεύσεις και απονεμήθηκαν έπαθλα και δώρα σε όλα τα παιδιά και τους προπονητές τους και οι υπεύθυνοι του ΠΑΟΚ ανανέωσαν το ραντεβού για την επόμενη χρονιά.

Διαβάστε εδώ όλα τα αποτελέσματα του τουρνουά

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ