ΠΑΟΚ

Έργων συνέχεια στη Νέα Μεσημβρία

ΝΕΑ ΜΕΣΗΜΒΡΙΑ - ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΕ ΠΑΟΚ
ΝΕΑ ΜΕΣΗΜΒΡΙΑ - ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΕ ΠΑΟΚ MOTIONTEAM

Η ασφαλτόστρωση της εισόδου τελειώνει από βδομάδα ενώ βρέθηκε λύση και στο ζήτημα της υδροδότησης στο προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ

Διαρκής είναι η προσπάθεια που καταβάλλει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προκειμένου να βελτιώσει τις προπονητικές εγκαταστάσεις στη Νέα Μεσημβρία και να κάνει πιο εύκολο το έργο παικτών και τεχνικού τιμ.

Λίγες μέρες πριν τη διεξαγωγή του 4ου τουρνουά "Κατσούρης"-και μετά από πολύμηνη καθυστέρηση είναι αλήθεια-άρχισαν από εργολάβο που του ανατέθηκε το έργο από το δήμο Χαλκηδόνας οι εργασίες για την ολοκλήρωση της ασφαλτόστρωσης του δρόμου που συνδέει την κεντρική οδική αρτηρία με την είσοδο του αθλητικού κέντρου.

Οι βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών δεν επέτρεψαν να ολοκληρωθεί το έργο πριν την έναρξη του τουρνουά, κάτι που θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα.

Αν οι καιρικές συνθήκες βοηθήσουν να στεγνώσει το έδαφος, τότε την Τρίτη του Πάσχα μηχανήματα θα ρίξουν την άσφαλτο και μετά από 24 ώρες ο δρόμος θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το μήκος του δρόμου που ασφαλτοστρώνεται είναι 400 μέτρα και το κόστος του έργου φθάνει τις 75.000 ευρώ

Βρέθηκε λύση για την υδροδότηση

Από κει και 'πέρα, το θέμα που καίει άμεσα του ανθρώπους του ΠΑΟΚ εν όψει καλοκαιριού είναι η εξεύρεση οριστικής λύσης για την υδροδότηση του αθλητικού κέντρου και κυρίως του ποτίσματος των γηπέδων.

Ο δήμος Χαλκηδόνας έχει ήδη εντοπίσει γεωτρήσεις σε διπλανό χωράφι και είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τους ιδιοκτήτη της έκτασης προκειμένου το αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας να μην αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα με το νερό.

Τέλος, σε σύντομο χρονικό διάστημα πρόκειται να ολοκληρωθεί η κατασκευή του κτιρίου, δίπλα στο κεντρικό κτίριο των αποδυτηρίων το οποίο θα χρησιμοποιείται ως αίθουσα Τύπου.

Διαβάστε επίσης για την προετοιμασία ενόψει Ατρομήτου, τις δηλώσεις του Έτο όπως και αυτές του Λάζαρ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ