ΠΑΟΚ

Το crash test Γιάννου και Νιμανί

Το crash test Γιάννου και Νιμανί
Γιάννου INTIME SPORTS

Τι προσδοκά ο Λάσλο Μπόλονι από την παρουσία των Απόστολο Γιάννου και τον Φρεντερίκ Νιμανί στο αποψινό ντέρμπι στο ΟΑΚΑ. Το sport24.gr αναλύει.

Μπορεί πολλούς να ξάφνιασε η διάθεση (για απόφαση θα μιλάμε την ώρα που ο Βοσκάκης θα σφυρίζει για πρώτη φορά στο ΟΑΚΑ) του Λάσλο Μπόλονι να ξεκινήσει βασικούς κόντρα στον Παναθηναϊκό τον Απόστολο Γιάννου και τον Φρεντερίκ Νιμανί, η αλήθεια είναι, όμως, ότι ο ίδιος το σκεφτόταν εδώ και καιρό.

Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ περίμενε την κατάλληλη ευκαιρία για να τους δώσει φανέλα και μάλλον την βρήκε στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ. Στην περίπτωση του Γιάννου, οι "χαμηλές πτήσεις" του Αθανασιάδη μετά την επιστροφή του από τον τραυματισμό, έδωσαν στον 59χρονο προπονητή το ερέθισμα να δει στην πράξη αυτό που συνηθίζει να λέει.

Ότι δηλαδή ο Γιάννου είναι καλύτερος μέσα στην περιοχή, ως καθαρόαιμος φορ. Υπάρχει, βέβαια, το δείγμα του αγώνα με τον ΟΦΗ στο "Γεντί Κουλέ" όταν ο 22χρονος φορ είχε σημειώσει δύο γκολ και υπέγραψε τη νίκη του "Δικεφάλου", ωστόσο το τεστ κόντρα στον Παναθηναϊκό θα είναι πιο αξιόπιστο.

Ο Γιάννου, βέβαια, τελευταία χρησιμοποιείται ως βασικός (έπαιξε και κόντρα στον Άρη και στην Ουντινέζε) αλλά σε θέση κρυφού φορ. Αξίζει, μάλιστα, να σημειώσουμε ότι ήδη μετρά 13 συμμετοχές τη φετινή περίοδο.

Πολύ ελπιδοφόρο δείγμα με Ουντινέζε

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Φρεντερίκ Νιμανί, ο Γάλλος στην υπηκοότητα αλλά με καταγωγή από το Τσαντ ποδοσφαιριστής, θα πιστωθεί το πολύ καλό δείγμα γραφής του στον αγώνα με την Ουντινέζε στην Τούμπα. Ο ύψος 1.93 επιθετικός έδειξε στοιχεία που δεν είχε φανερώσει στα 18 λεπτά που αγωνίστηκε με τον ΟΦΗ και τα 20 με τον Άρη, όπως για παράδειγμα η έκρηξη στις κινήσεις του.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ λένε ότι τώρα περιμένουν να δείξει το πραγματικό πρόσωπό του, γιατί στο πρώτο διάστημα της παρουσίας του στην ομάδα έκανε διπλές προπονήσεις για να βελτιώσει τη φυσική κατάστασή του.

Πρέπει ακόμη να σημειωθεί ότι η (πολύ πιθανή) παρουσία του 23χρονου επιθετικού στο αριστερό άκρο (αντί του Γεωργιάδη που μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ έκανε μέτρια παιχνίδια) θα δώσει τη δυνατότητα στον ΠΑΟΚ σε αρκετές περιπτώσεις να έχει δύο φορ μέσα στην περιοχή.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ