ΠΑΟΚ

Χτυπάει τον ΠΑΟ με Νιμανί και Γιάννου

Χτυπάει τον ΠΑΟ με Νιμανί και Γιάννου
Νιμανί INTIME SPORTS

Ο Λάσλο Μπόλονι φανέρωσε την πρόθεση να αφήσει εκτός αρχικού σχήματος του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, Αθανασιάδη και Γεωργιάδη

Μέσα από τις προπονήσεις των προηγούμενων ημερών, ο Λάσλο Μπόλονι έδειξε να προβληματίζεται ιδιαίτερα για την ενδεκάδα που θα παρατάξει κόντρα στον Παναθηναϊκό, στο αυριανό ντέρμπι στο ΟΑΚΑ.

Στην τελευταία πρόβα, όμως, που έγινε στην Τούμπα φανέρωσε σε ποιο σχήμα... κλίνει η σκέψη του, κομμάτια της οποίας είχαν φανεί και από τις προηγούμενες μέρες.

Με βάση, λοιπόν, τις δοκιμές στο τερέν της Τούμπας οι εκλεκτοί του Μπόλονι στο σταθερό πλέον 4-2-3-1 θα είναι οι εξής: Ο Γλύκος θα καθίσει κάτω από την εστία, ο Αποστολόπουλος θα παίξει στα δεξιά και ο Λίνο στα αριστερά της άμυνας, ενώ ρόλο στόπερ θα έχουν ο Μαλεζάς και ο Τσιρίλο.

Την τριάδα στη μεσαία γραμμή θα συγκροτούν οι Γκαρσία, Λάζαρ και Φωτάκης, ενώ σε ό,τι αφορά στα άκρα της επίθεσης, ο Σαλπιγγίδης θα κινείται δεξιά και ο Νιμανί αριστερά, στην πρώτη, πιθανότατα εμφάνισή του, ως βασικός (αν δεν συμβεί αυτό τότε θα αγωνιστεί ο Γεωργιάδης).

Τέλος, στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Γιάννου, αφού ο Ρουμάνος τεχνικός για δέυτερη σερί προπόνηση έδειξε την πρόθεση να αφήσει στον πάγκο τον Αθανασιάδη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ