ΠΑΟΚ

Το βάρος στην τακτική

Το βάρος στην τακτική
INTIME SPORTS

ο Γιώργος Γεωργιάδης θέλει να... σβήσει από το μυαλό των ποδοσφαιριστών του την λογική που είχαν μέχρι τώρα σε όλες τις γραμμές του γηπέδου.

Όπως σας ενημερώνουμε τις τελευταίες μέρες, ο Έλληνας τεχνικός έχει αλλάξει εντελώς το πρόγραμμα των προπονήσεων και με την ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος θέλει να περάσει στους παίκτες του "Δικεφάλου" όσα θέλει να βλέπει από εκείνους μέσα στο γήπεδο.

Η προπόνηση της Πέμπτης (26/3) περιείχε μαθήματα τακτικής σε άμυνα κι επίθεση, κάτι που αναμένεται να συμβεί και τις επόμενες ημέρες, έτσι ώστε η ομάδα να παρουσιάσει ένα καλύτερο πρόσωπο με στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, αλλά κυρίως στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Απόντες και τραυματίες

Ο Χέντβιγκες Μαντούρο συνέχισε πρόγραμμα αποκατάστασης με τον Γιάννη Κατσανίκα κι ο Ρικάρντο Κόσταέμεινε στο γυμναστήριο για αποθεραπεία. Πέρα από τους Αθανασιάδη, Νομπόα, Κάτσε, Μακ, Ρατς, από τις επόμενες προπονήσεις θα απουσιάζουν και οι μικροί διεθνείς Κωνσταντινίδης (Ελπίδων), Κουλούρης, Πόζογλου, Δεληγιαννίδης (Νέων). Με την πρώτη ομάδα προπονήθηκαν οι Βασαϊτης, Τσολακίδης, Συράκοςτης Κ20.

Την Παρασκευή (27.03) το πρόγραμμα περιλαμβάνει και πάλι διπλή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας. Το πρωί στις 10:30 και το απόγευμα στις 17:30. Πριν την απογευματινή προπόνηση, η οποία θα είναι ανοικτή για τους εκπροσώπους του Τύπου, θα μιλήσει στα ΜΜΕ ο Γιώργος Γεωργιάδης (16:15) και ο Ρικάρντο Κόστα (16:45).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ