ΠΑΟΚ

Το σχέδιο του ΠΑΟΚ για να πέσει η ποινή του Αθανασιάδη

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Την Τετάρτη στις 16.00 είναι προγραμματισμένη η εκδίκαση της έφεσης του ΠΑΟΚ για να μειωθούν οι τρεις αγωνιστικές του Αθανασιάδη και να παίξει αύριο στην Ξάνθη. Ποιο το σχέδιο του "Δικεφάλου".

Ο Βλάνταν Ίβιτς θα κάνει το μεσημέρι με τους παίκτες του ΠΑΟΚ την τελευταία προπόνηση στην Τούμπα πριν τον αυριανό πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου με την Ξάνθη και στη συνέχεια θα είναι "κολλημένος" στο ακουστικό του για να μάθει αν θα έχει στη διάθεσή του τον Στέφανο Αθανασιάδη.

Όπως είχε πληροφορήσει το Sport24.gr, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προχώρησε την έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης με την οποία ο 29χρονος φορ τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές για την αγκωνιά στον Χαντάκια στο ματς πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Η υπόθεση θα εκδικαστεί το απόγευμα στις 16.00 από την Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ και ο επίσημος ΠΑΟΚ έχει ζητήσει να βγει άμεσα η απόφαση, ελπίζοντας σε αθώωση του ποδοσφαιριστή που θα ανάψει το "πράσινο φως" στον Ίβιτς να τον χρησιμοποιήσει ακόμη και βασικός στο ματς Κυπέλλου.

Τα επιχειρήματα του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ έστειλε και έκθεση οκτώ σελίδων στην οποία αναλύει τα επιχειρήματά του για να πέσει η ποινή από τρεις αγωνιστικές σε δύο (ήδη έχουν εκτεθεί στα ματς με ΑΕΛ και Αστέρα Τρίπολης). Αυτό που υποστηρίζει η νομική υπηρεσία του ΠΑΟΚ (την υπόθεση χειρίζεται ο Λάμπρος Μπίρδας) είναι ότι η κίνησή του Κλάους με τον αγκώνα δεν συνιστά προσπάθεια βιαιοπραγία και δεν μπορεί να εξισώνεται με ενέργειες όπως χτύπημα στο πρόσωπο αντιπάλου.

Μάλιστα, αναφέρονται περίπου δέκα παρόμοια περιστατικά στα οποία η ποινή ήταν ηπιότερη. Στον Δικέφαλο πιστεύουν ότι η υπόθεση θα έχει την κατάληξη της περίπτωσης του Μπερμπάτοφ πέρυσι που αρχικά είχε τιμωρηθεί με τρεις αγωνιστικές για την αντιαθλητική ενέργεια στον Σιμόες και στη συνέχεια η ποινή έπεσε στις δύο αγωνιστικές.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τρεις αγωνιστικές στον Αθανασιάδη!
Κωδικός "γκολ" στον ΠΑΟΚ εν όψει Ξάνθης
Πάει για Πέμπτη το sold out με Σάλκε
"Καμία ανοχή σε θέματα βίας από Σάλκε και γερμανική αστυνομία"
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ