EUROPA LEAGUE

"Καμία ανοχή σε θέματα βίας από Σάλκε και γερμανική αστυνομία"

"Καμία ανοχή σε θέματα βίας από Σάλκε και γερμανική αστυνομία"

Σάλκε και γερμανική αστυνομία παρέθεσαν κοινή συνέντευξη Τύπου εκτιμώντας την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ ως "υψηλού κινδύνου" και ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα υπάρξει ανοχή σε τυχόντα κρούσμα βίας.

Η Γερμανική αστυνομία, που ζήτησε και πέτυχε την μετάθεση του αγώνα της Σάλκε με τον ΠΑΟΚ από τις 23 στις 22 Φεβρουαρίου, προχώρησε σε συνέντευξη Τύπου, μαζί με τους ανθρώπους της ομάδας, καθώς θεωρούν την αναμέτρηση "υψηλού κινδύνου".

Οι λόγοι που τους έχουν οδηγήσει σε αυτό είναι τα όσα είχαν συμβεί στο αντίστοιχο παιχνίδι το καλοκαίρι του 2013, για τα πλέι οφ του Champions League, όταν και οι Γερμανοί είχαν προκαλέσει με την ανάρτηση σημαίας των Σκοπίων.

Οι Γερμανοί προετοιμάζονται για την παρουσία των Ελλήνων φίλων του ΠΑΟΚ, και μέσω της συνέντευξης Τύπου έκαναν λόγο για "μηδενική ανοχή", ένα μήνυμα που θέλουν να περάσουν προς κάθε κατεύθυνση.

Η αστυνομία έχει ήδη καταρτίσει το πλάνο της για την συγκέντρωση και μεταφορά των φίλων του ΠΑΟΚ από και προς το γήπεδο, έτσι ώστε να μην υπάρξει επαφή με τους φίλους της Σάλκε, καθώς αναμένεται να γνωστοποιηθεί ο χώρος συγκέντρωσης των Ελλήνων τις ημέρες πριν από την αναμέτρηση.

Οι άνθρωποι της Σάλκε από την πλευρά τους έκαναν λόγο για την συνεργασία τους με την αστυνομία, για την διευκόλυνση της ομαλής διεξαγωγής του αγώνα.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ