ΠΑΟΚ

Κωδικός "γκολ" στον ΠΑΟΚ εν όψει Ξάνθης

Κωδικός "γκολ" στον ΠΑΟΚ εν όψει Ξάνθης

Οι Στέφανος Αθανασιάδης, Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, καθώς κι οι υπόλοιποι επιθετικοί του ΠΑΟΚ δούλεψαν στα τελειώματα των φάσεων, ύστερα από γεμίσματα, εν όψει του αγώνα Κυπέλλου με την Ξάνθη. Αποθεραπεία σε φουλ ρυθμούς για Κάμπος και Πέλκα.

Ο ΠΑΟΚ έχει ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι με την Ξάνθη για το Κύπελλο Ελλάδας (09/02, 19:30) μπροστά του και ο Βλάνταν Ίβιτς έκανε σήμερα (07/02) με τους παίκτες του μία εξειδικευμένη προπόνηση που αφορούσε συνολικά στην επιθετική λειτουργία και την τακτική.

Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ οι παίκτες του ΠΑΟΚ έκαναν ασκήσεις "ειδικού σκοπού" και… προσομοίωση τελειωμάτων σε συνθήκες αγώνα με άμυνα κι έπειτα από γεμίσματα. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης ακολούθησαν μέρος της προπόνησης και συνέχισαν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης προκειμένου να επανέλθουν στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας πριν την Πέμπτη (09/02).

Οι δύο τραυματίες, Δημήτρης Πέλκας και Τζάλμα Κάμπος εξακολουθούν να κάνουν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης σε φουλ ρυθμούς και μένει να φανεί αν προλαβαίνει κάποιος από τους δύο να είναι έτοιμος στο πρώτο ματς με τη Σάλκε την άλλη Πέμπτη.

Αύριο, Τετάρτη (8/2) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 14:30 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας και στη συνέχεια θ’ αναχωρήσει οδικώς για την Ξάνθη.

TA ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

Εξάλλου, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έδωσε πληροφορίες για την διάθεση των εισιτηρίων της αναμέτρησης της φάσης των 8 του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στην Ξάνθη, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (09.02) στις 19:30 στο Xanthi FC Arena.

Τα εισιτήρια της αναμέτρησης θα είναι διαθέσιμα μέσω:

A) Internet, στην σελίδα viva.gr

B) Καταστήματα PUBLIC Οι φίλαθλοι της ομάδας μας θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια για τις παρακάτω θύρες:

Θύρα Δ (πέταλο) με τιμή 20€

Θύρα Γ1 με τιμή 25€

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας και το ΑΜΚΑ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ