ΠΑΟΚ

Το πανηγύρισαν στο... ζέσταμα!

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΠΑΟΚ - ΣΛΟΒΑΝ ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ / EUROPA LEAGUE / PAOK - SLOVAN LIBEREC (ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΠΑΟΚ - ΣΛΟΒΑΝ ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ / EUROPA LEAGUE / PAOK - SLOVAN LIBEREC (ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) EUROKINISSI SPORTS

Κουλούρης και Μαλεζάς άφησαν την προθέρμανση για να πανηγυρίσουν το 0-1 της Φιορεντίνα στο Μπακού.

Ήταν ένα απόγευμα που δεν θα ξεχάσουν ποτέ ο Βλάνταν Ίβιτς, οι παίκτες του ΠΑΟΚ και ο κόσμος που βρέθηκε στην Τούμπα. Από τη μία υπήρχε η προσπάθεια για νίκη κόντρα στη Σλόβαν Λίμπερετς και από την άλλη η αγωνία για το αποτέλεσμα στο Μπακού, στον αγώνα της Καραμπάγκ με τη Φιορεντίνα.

Η ψυχή και τα σώματα όλων ήταν στην Τούμπα, αλλά το αυτί στο Αζερμπαϊτζάν. Ειδικά ο πάγκος του ΠΑΟΚ έζησε πολύ έντονα το ενενηντάλεπτο του αγώνα. Από τον Μίχελ και τον Ίβιτς μέχρι και τον τελευταίο φροντιστή, όλοι έψαχναν πληροφορίες για το τι συνέβαινε στο άλλο ματς του ομίλου.Κι όταν ήρθε το 0-1 από τους "βιόλα", το πανηγύρισαν.

Χαρακτηριστικό είναι το στιγμιότυπο που ο Μαλεζάς και ο Κουλούρης, μαζί με τον Σάχοβ έκαναν ζέσταμα), σταμάτησαν και αγκαλιάστηκαν. Το 1-1 των Αζέρων πάγωσε για λίγο τα χαμόγελα, αλλά το γρήγορο 1-2 της Φιορεντίνα σε συνδυασμό με την εξέλιξη που είχε το ματς στην Τούμπα έφεραν και πάλι διάχυτη χαρά στον πάγκο του ΠΑΟΚ, που λίγη ώρα αργότερα μεταφέρθηκε και στα αποδυτήρια.

Σε δύο γκρουπ η προπόνηση

Η επόμενη μέρα βρήκε τους παίκτες του ΠΑΟΚ να κάνουν προπόνηση σε δύο γκρουπ. Οι βασικοί κόντρα στη Λίμπερετς ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποφόρτισης στην πισίνα.

Όσοι πέρασαν ως αλλαγή ή δεν χρησιμοποιήθηκαν βγήκαν στο γήπεδο για δουλειά στο transition game και την επιθετική ανάπτυξη. Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν.

Το Σάββατο (10.12) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στο γήπεδο της Τούμπας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ