ΠΑΟΚ

Τιαμ: "Με έχουν βοηθήσει όλοι στον ΠΑΟΚ"

Τιαμ: "Με έχουν βοηθήσει όλοι στον ΠΑΟΚ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σενεγαλέζος επιθετικός, Μαμ Τιάμ, βρίσκεται για πρώτη φορά στην αποστολή για παιχνίδι ελληνικού πρωταθλήματος, για το ματς με τον Αστέρα, και μίλησε για τις πρώτες του εβδομάδες εντός ΠΑΟΚ.

Ο Μαμ Τιάμ έκανε το ντεμπούτο με την φανέλα του ΠΑΟΚ αγωνιζόμενος στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης του Δικεφάλου του Βορρά με αντίπαλο την Φιορεντίνα την περασμένη Πέμπτη, ενώ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για την αναμέτρηση κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Μιλώντας στη Novaαναφέρθηκε στη πρώτη του συμμετοχή με την ασπρόμαυρη φανέλα, αλλά και στα όσα έχουν συμβεί σε αυτές τις πρώτες 2,5 εβδομάδες που βρίσκεται στον ΠΑΟΚ.

"Είμαι πολύ χαρούμενος για την συμμετοχή μου στο Γιουρόπα Λιγκ. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι που έληξε ισόπαλο με αντίπαλο σε μια δυνατή ομάδα όπως είναι η Φιορεντίνα. Θα μπορούσαμε να πετύχουμε ένα γκολ στο τελευταίο λεπτό και να πάρουμε τη νίκη. Ήταν αυτό που μας έλειψε. Έχουμε άλλα πέντε παιχνίδια στη διοργάνωση.

Στις κερκίδες δημιουργήθηκε ωραία ατμόσφαιρα, οι φίλαθλοι μας υποστήριζαν μέχρι το τέλος. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ,οι συμπαίκτες του και όλοι μέσα στην ομάδα με έχουν βοηθήσει να αισθανθώ καλά. Υπάρχουν παίκτες που μιλάνε διαφορετικές γλώσσες όπως Ιταλικά, Αγγλικά, Γαλλικά.

Αυτό που σκέφτομαι είναιτο να καταφέρω να κάνω το καλύτερο για την ομάδα. Ήρθα για να βοηθήσω τόσο στο πρωτάθλημα, για να βρεθεί η ομάδα στις πρώτες θέσεις, όσο και στο Europa League. Θέλω να είμαι έτοιμος για να αγωνιστώ σε όποια θέση μου ζητήσει ο προπονητής" σημείωσε μεταξύ άλλων ο Σενεγαλέζος επιθετικός, ο οποίος στάθηκε και στον συμπατριώτη του, επιθετικό της Φιορεντινα, Κούμα Μπαμπακάρ, τονίζοντας:

"Είναι φίλος μου από τη Σενεγάλη. Πριν από το παιχνίδι μου είπε πως δεν θα ήταν ένα εύκολο ματς και ότι η Φιορεντίνα είναι μια καλή ομάδα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ