ΠΑΟΚ

Τι "παίζει" με τις μεταγραφές στον ΠΑΟΚ

Τι "παίζει" με τις μεταγραφές στον ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Γιατί δεν υπάρχει μέχρι το απόγευμα της Κυριακής εξέλιξη στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ παρότι έχουμε περάσει τα μέσα Γενάρη. Τι γίνεται με Λεάλ, Νιμανί.

"Έχουμε τρεις προτάσεις για κάποιον παίκτη που μπορεί άμεσα να έρθει και να αρχίσει να παίζει". Η φράση του Λάσλο Μπόλονι στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον Πανιώνιο συνοψίζει όλο το νόημα των μεταγραφικών αναζητήσεων του ΠΑΟΚ στην φετινή χειμερινή περίοδο. Συν την ατάκα του για τους νεαρούς ξένους που έχει κατά νου.

Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, ψάχνει να βρει άμεσα ένα μεσοεπιθετικό για να καλύψει, όσο αυτό είναι δυνατό, το κενό του Βιεϊρίνια. Όμως, ούτε η χρονική περίοδος, ούτε τα διαθέσιμα-ελέω του Financial Fair Play-χρήματα δίνουν περιθώρια για λάθη. Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, αυτή την περίοδο ο ΠΑΟΚ μπορεί να διαθέσει για το επόμενο εξάμηνο ένα ποσό της τάξης των 300.000 ευρώ (μαζί με την εφορία) για να ενισχύσει το έμψυχο δυναμικό του, το οποίο στην καλύτερη περίπτωση μπορεί να φθάσει τις 400.000.

Σ' αυτά τα νούμερα είναι εφικτή η περίπτωση του Λεάλ (οι απαιτήσεις του παίκτη δεν είναι πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ), την οποία συζητούν στα γραφεία της Τούμπας, αλλά καμία ουσιαστικά κουβέντα δεν έχει γίνει με την πλευρά του Εργοτέλη. Κι αυτό γιατί, στον ΠΑΟΚ αναζητούν κάτι πιο ενδιαφέρον. Ενδεχομένως περιμένουν εξέλιξη σε μία από τις τρεις προτάσεις στις οποίες αναφέρθηκε ο Μπόλονι. Για την περίπτωση του Ουρουγουανού προσθέτουμε μόνο ότι το συμβόλαιό του με την κρητική ομάδα λήγει το καλοκαίρι και ακόμη πώς η εταιρία μάνατζερ που τον εκπροσωπεί έχει το 50% των δικαιωμάτων του.

Καμία απόφαση για Νιμανί

Στο μέτωπο των "νεαρών ξένων παικτών", παρότι η "Εκίπ" σε ρεπορτάζ της έκανε λόγο για το πολύ πιθανό σενάριο παραμονής του Νιμανί στον ΠΑΟΚ, καμία απόφαση δεν έχει παρθεί, ούτε υπάρχει εισήγηση του Μπόλονι για την άμεση απόκτηση του ποδοσφαιριστή . Το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει σε λίγες μέρες, ίσως μετά τον κρίσιμο αγώνα με τον Ατρόμητο. Ο ενδοιασμός για τον Νιμανί έγκειται και στο οικονομικό, αφού το συμβόλαιό του με την Μονακό είναι αρκετά υψηλό για τα δεδομένα του "νεαρού ξένου παίκτη" που ψάχνει ο ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ