ΠΑΟΚ

Τι γράφουν τα αυστριακά ΜΜΕ για το Ραπίντ-ΠΑΟΚ

Τι γράφουν τα αυστριακά ΜΜΕ για το Ραπίντ-ΠΑΟΚ

Πως αντιμετωπίζουν αυστριακές ιστοσελίδες τον αποκλεισμό του "Δικεφάλου" από την Ραπίντ Βιέννης.

Διθυραμβικά σχόλια βλέπει κανείς από τον ξένο Τύπο για την πρόκριση της Ραπίντ στην φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, με κάποια αυστριακά μέσα να αντιμετωπίζουν τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ με... ιδιαίτερο τρόπο.

Πάρτε μια γεύση από το τι γράφεται για την ήττα του "Δικεφάλου".

salzburg.com: " Η Ραπίντ περιμένει την κλήρωση το Γιουρόπα Λιγκ. Στο ξεκίνημα το ματς δεν ήταν πραγματικά απειλητική, έφτασε όμως στο 2-0 και μετά από το συγκεκρικριμένο σκορ υπήρχε η... μάχη των νεύρων. Ο ΠΑΟΚ πήρε πολλά ρίσκα αλλά τελικά έγινε το 3-0".

wienerzeitung.at: " Η Ραπίντ ανέτρεψε το 2-1 του πρώτου αγώνα, κάτι που δεν ήταν εύκολο απέναντι σε μια έμπειρη ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ ήταν δεν ήταν τόσο σταθερός όπως το πρώτο ματς, στο οποίο του έλειπε η τύχη για να πετύχει περισσότερα γκολ".

kurier.at: " Η Ραπίντ θα είναι για τρίτη φορά στην φάση των ομίλων. Απέναντι στον ΠΑΟΚ έκανε επίδειξη δύναμης και τον πέταξε όχι έξω από το ευρώ, αλλά από το Γιουρόπα Λιγκ".

diepresse.com: "Οι Ελληνες καταδικάστηκαν από την UEFA για τα όσα είχαν γίνει πριν από μία εβδομάδα και ο αποκλεισμός από την Ραπίντ είναι η δαμόκλειος σπάθη".

Διαβάστε επίσης για το πως η Ραπίντ έφτασε στο 3-0 επί του ΠΑΟΚ και τον απέκλεισε από την Ευρώπη αλλά και τί δήλωσε ο Γιώργος Δώνης μετά το αρνητικό αποτέλεσμα των "ασπρόμαυρων".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ