ΠΑΟΚ

Δώνης: "Δεν είναι καταστροφή"

Δώνης: "Δεν είναι καταστροφή"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Δώνης εξήγησε γιατί ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να φύγει με την πρόκριση από την Αυστρία.

Αρχικά είπε:

" Καταλυτικό ήταν και ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο η παθητική μας εμφάνιση όπου ουσιαστικά δεν είχαμε καθόλου αυτοπεποίθηση με την μπάλα στα πόδια για να δημιουργήσουμε εμείς κάποιες προϋποθέσεις.

Δεχτήκαεμε δύο εύκολα γκολ και ειδκά στο δεύτερο που λειτουργήσαμε εντελώς ανεύθυνα. Επειδή πάντα στο ποδόσφαρο υπάρχουν άσχημα αποτελέσματα πρέπει να διαχειριστούμε σωστά και την αποτυχία και σαν μεγάλη ομάδα να συγκροτηθούμε γρήγορα. Χάσαμε έναν στόχο αλλά γι αυτό που φτιάχνουμε δεν σημαίνει οτι έχει έρθει και η καταστροφή".

Για το τι έλειψε και δεν ήρθε το γκολ: " Το κρίσιμο ήταν οι φάσεις που δεχτήκαμε το γκολ και στο πρώτο και δεύτερο ημίχρονο άλλαξε προς το καλύτερο η εικόνα μας, θα μπορούσαμε να πετύχουμε ένα τέρμα δυστυχώς. Το τι έφταιξε και δεν σκοράραμε δεν μπορείς να το απαντήσεις πάντα. Ειδικά στην μία φάση ήταν ο παίκτης (σ.σ. Αθανασιάδης) που έχει πετύχει όλα μας τα γκολ άρα ίσως σήμερα να μην ήταν η βραδιά μας".

Πρόσθεσε ότι: " Μας προβλημάτισε η εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου γιατί ήμασταν παθητικοί. Θέλαμε να αποφύγουμε την πίεση στα πρώτα λεπτά, ήμασταν εντελώς παθητικοί με την μπάλα στα πόδια και δεν μπορέσαμε να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας. Πολλές φορές ένα παιχνίδι βγαίνει διαφορετικά απ' ότι το υπολογίζεις μέσα στο γήπεδο. Μπορεί στο πρώτο μέρος να πήγαμε σε ένα συντηρητικό ματς λόγω του σκορ του πρώτου αγώνα, αν λειτουργήσαμε έτσι ήταν λάθος".

Τόνισε πως: " Όταν παίζεις άσχημα δεν σημαίνει ότι πάντα μπορείς να δώσει εξηγήσεις, απλώς κάνεις διαπιστώσεις και προσπαθούμε κατά τη διάρκεια του αγώνα να το αλλάξουμε. Σίγουρα έχω παράπονα από την απόδοσή μας, από την άλλη έτσι είναι το ποδόσφαιρο και δεν μπορείς να εξηγείς τα πάντα".

Για την Ραπίντ και τι μπορεί να πετύχει στους ομίλους: " Είναι καλή ομάδα κατάφερε και πήρε την πρόκριση δίκαια, πολλές φορές παίζει ρόλο και η κλήρωση".

Για τη συνέχεια της σεζόν: " Ένας αποκλεισμός επιδρά αρνητικά στην ψυχολογικά, ειδικά όταν μιλάμε για μία καινούργια ομάδα. Πρέπει να το διαχειριστούμε πολύ καλά, πολλές φορές μία αρνητική εμπειρία μπορεί να σε πάει στο καλύτερο και τώρα πρέπει να κοιτάξουμε τον επόμενο στόχο που είναι το παιχνίδι της Δευτέρας και να δούμε τα προβλήματα μας. Ο Λάζαρ μάλλον δεν θα είναι διαθέσιμος, ο Γκαρσία από ένα σημείο και μετά παίζαμε με δέκα παίκτες γιατί είχε υποτροπιάσει, οπότε αυτά τα προβλήματα μας δημιουργούν πονοκέφαλο".

Για την παρουσία του Βιβιάν: " Σκέφτομαι πάντα την ενδεκάδα και τι είναι καλύτερο για την ομάδα, δεν θέλω να κάνω σχόλιο για κάποιον παίκτη συγκεκριμένα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ