ΠΑΟΚ

Τι συμβαίνει με Λουλάκου και ΠΑΟΚ

Τι συμβαίνει με Λουλάκου και ΠΑΟΚ

Η περίπτωση του Αλβανού επιθετικού, Αζντρέν Λουλάκου, πρώτου σκόρερ στη Ρουμανία και με την καλύτερη επίδοση μεταξύ όλων των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Γιατί είναι διστακτικός ο ΠΑΟΚ. (VIDEO).

Η αλβανική ιστοσελίδα " shqipmedia.com" αναφέρει σε δημοσίευμά της ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον διεθνή Αλβανό φορ, Αζντρέν Λουλάκου, της ρουμανικής Γκαζ Μετάν.

Η αλήθεια είναι ότι στον ΠΑΟΚ ψάχτηκαν για τον 28χρονο επιθετικό, Κοσοβάρο στην καταγωγή, πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος στη Ρουμανία, ο οποίος μάλιστα κατέχει την καλύτερη επίδοση μεταξύ όλων των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, με 12 γκολ σε 14 αγώνες.

Πρόκειται για μία ιδιάζουσα περίπτωση ποδοσφαιριστή, καθώς μέχρι το 2012 αγωνιζόταν στην τέταρτη κατηγορία της Ιταλίας, καθώς ως μετανάστης δεν είχε δικαίωμα να αγωνιστεί σε μεγαλύτερη κατηγορία (μάλιστα είχε μιλήσει σχετικά σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα του γνωστού Ιταλού ατζέντη, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο).

Το 2012 πήρε μεταγραφή στην Γκαζ Μετάν και άρχισε να φτιάχνει το όνομά του (κλήθηκε και αγωνίστηκε τελευταία στην εθνική Αλβανίας) με αποκορύφωμα τα όσα πετυχαίνει φέτος.Τον Ιανουάριο λήγει η άδεια παραμονής στη Ρουμανία που έχει ως μετανάστης και γι' αυτό ψάχνεται να φύγει.

Προτάθηκε στον ΠΑΟΚ, η περίπτωσή του αξιολογήθηκε, όμως, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, οι άνθρωποι του Δικεφάλου είναι διστακτικοί να προχωρήσουν στην απόκτησή του (με μικρό κόστος, αφού το συμβόλαιο που θέλει είναι αρκετά χαμηλό), ακριβώς γιατί δεν έχει βιογραφικό με παρελθόν.

Οι πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι ο Λουλάκου έχει στα χέρια του πολύ καλή πρόταση από ομάδα της Τουρκίας, ενώ στη Ρουμανία υπάρχουν αρκετά δημοσιεύματα για ενδιαφέρον της Στεάουα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να χαράξει στρατηγική
Άλλοι 36 στον εισαγγελέα για το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ, στο γκρουπ των πιο "άσφαιρων" του Europa League
Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ
Ο ΠΑΟΚ στο καναβάτσο, έχασε 0-1 από την Καραμπάγκ


TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ