ΠΑΟΚ

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε εντός έδρας από την Καραμπάγκ με σκορ 1-0, έχοντας σε κακή μέρα τους περισσότερους παίκτες του. Λέοβατς και Τσίμιροτ οι μόνοι με σταθερά καλή παρουσία για τον "Δικέφαλο" στο 90λεπτο της Τούμπας.

Πολύ δύσκολα έγιναν τα πράγματα για τον ΠΑΟΚ, όσον αφορά την πρόκριση από τον 10ο όμιλο του Europa League, μετά την εντός έδρας από την Καραμπάγκ. Ο Βλάνταν Ίβιτς είδε τους περισσότερους παίκτες του να μην έχουν την απαιτούμενη απόδοση στον αγωνιστικό χώρο, με τους Λέοβατς και Τσίμιροτ να είναι ίσως οι μόνοι με σταθερή και ουσιαστική συνεισφορά σε όλο το 90λεπτο της Τούμπας.

Γλύκος: Εκεί που όλα έδειχναν ότι θα... κόψει εισιτήριο στο ματς, ήρθε το γκολ του Μίτσελ. Ελάχιστα είχε ανησυχήσει μέχρι εκείνο το σημείο, δεν αντιμετώπιζε προβλήματα, όμως δεν μπόρεσε να αποσοβήσει το σουτ με το αριστερό του Ισπανού εκτός περιοχής. Στο 90' σταμάτησε τον Ρεϊνάλντο σε τετ-α-τετ.

Μάτος: Έβγαλε ενέργεια και επιθετικότητα στο παιχνίδι του, έλεγξε τον χώρο του ανασταλτικά χωρίς να πονοκεφαλιάσει, ανέβηκε πολλές φορές την πλευρά αλλά καμία από τις ενέργειες του δεν βρήκε αποδέκτη που να τις μετουσιώσει σε κάτι θετικό για τον ΠΑΟΚ. Η διάθεση δεν του έλειψε, αντίθετα με το αποτέλεσμα.

Βαρέλα: Δεν είχε θέματα με τους αντίπαλους φορ, αναχαιτίζοντας τις επιθέσεις της Κάραμπαγκ σε χόρτο και αέρα. Έμοιαζε να βγάζει με άνεση το ματς, μέχρι που σκόραρε ο Μίτσελ. Φάση στην οποία δεν κράτησε σωστές αποστάσεις με τον Τζαβέλλα και έδωσαν την ευκαιρία στον Ισπανό να βρει χώρο να σουτάρει. Μαζί με τον παρτενέρ του στο κέντρο άμυνας, έσωσαν τον ΠΑΟΚ από δεύτερη παραβίαση της εστίας του στο 87'.

Τζαβέλλας: Για τον Έλληνα διεθνή αμυντικό ισχύουν όσα και τον Βαρέλα, με την διαφορά ότι ο Τζαβέλλας πρόσφερε στην σωστή προώθηση της μπάλας προς την μεσαία γραμμή αλλά και την επίθεση. Θέματα δεν είχε παρά μόνο όταν άνοιξε στο τέλος το παιχνίδι, ενώ τοποθέτησε εξαιρετικά το κορμί του στην φάση του 87', όταν μαζί με τον Βαρέλα αποσόβησαν το 0-2.

Λέοβατς: Σταθερά καλός σε όλο το 90λεπτο, από τους λίγους παίκτες του ΠΑΟΚ με θετικό πρόσημο στο τέλος του ματς. Ελάχιστα ανησύχησε αμυντικά, ανέβηκε την πλευρά επιθετικά αλλά δεν μπόρεσε να δώσει το κάτι παραπάνω στην δημιουργία. Το αποτέλεσμα του αγώνα αδικεί την προσπάθεια του.

Κάνιας: Χαμηλή πτήση για τον Ισπανό, αφού με εξαίρεση 2-3 ωραία ανοίγματα της μπάλας περιορίστηκε στα τυπικά. Αντίθετα με προηγούμενες εμφανίσεις του, του έλειψε η φαντασία, η ενέργεια και οι πρωτοβουλίες. Χρειαζόταν το κάτι παραπάνω ο ΠΑΟΚ από τον Κάνιας αλλά δεν το βρήκε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού.

Τσίμιροτ: Πίεσε σωστά στον άξονα, έδωσε δεύτερες κατοχές στον ΠΑΟΚ με ανάκτηση της μπάλας και αρκέστηκε σε σίγουρες μεταβιβάσεις, χωρίς να πάρει ρίσκα στο παιχνίδι του. Δεν δίστασε να πάρει μέτρα προς την επίθεση και είχε την ευκαιρία να σκοράρει αλλά δεν τα κατάφερε. Χωρίς να εντυπωσιάσει, είχε θετική παρουσία για την ομάδα του.

Μυστακίδης: Είχε όλη την διάθεση να προσφέρει σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού. Πήγε στο πλάι, επιχείρησε να συγκλίνει, πάτησε περιοχή, ανταποκρίθηκε σωστά τακτικά. Απείλησε σε διάρκεια αλλά δεν ευτύχησε να δει κάποια από τις προσπάθειες του να φέρνει αποτέλεσμα. Ήταν φιλότιμος αλλά του έλειψε η ουσία. Αντικαταστάθηκε από τον Περέιρα.

Μπίσεσβαρ: Προσπάθησε να βάλει το κάθετο παιχνίδι στην ανάπτυξη, πήρε τα ρίσκα του αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Δεν δίστασε να ζητήσει την μπάλα και να αναλάβει πρωτοβουλίες, όμως δεν του έβγαιναν οι επιλογές του. Σωστά ήθελε να παίξει, γρήγορα και με μια επαφή, όμως από ουσία... μηδέν. Έφυγε από το παιχνίδι, αφήνοντας τη θέση του στον Τιάμ.

Ροντρίγκες: Καλά κλεισμένος ο δαιμόνιος εξτρέμ του ΠΑΟΚ, δεν βρήκε χώρους για να προκαλέσει ρήγματα, αφού οι αντίπαλοι ήταν σωστά διαβασμένοι στην αντιμετώπιση του. Θέλοντας την μπάλα στην κίνηση και όχι στα πόδια, ο Ροντρίγκες πάσχιζε να βρει τρόπους να απειλήσει αλλά δεν τα κατάφερε. Πήρε καλό βαθμό ανασταλτικά, δίνοντας συνεχώς στηρίγματα στον μπακ της πλευράς του, Λέοβατς.

Αθανασιάδης: Βρέθηκε σε θέση βολής στο 10', αστόχησε και έκτοτε σπανίως προβλημάτισε την αντίπαλη άμυνα. Προσπάθησε να βγει εκτός περιοχής και να βοηθήσει στην κυκλοφορία της μπάλας, δεν κατάφερε ωστόσο να βρει ιδανικές συνεργασίες με τους συμπαίκτες του. Εκτός ρυθμού, δεν βοήθησε ούτε δημιουργικά, ούτε απειλώντας ευθέως την αντίπαλη εστία.

Περέιρα: Αντικατέστησε τον Μυστακίδη για να δώσει μια διαφορετική νότα στην επιθετική λειτουργία της πλευράς. Πάτησε περιοχή, πήγε σε ατομικές ενέργειες, πήρε μια κάρτα εκβιάζοντας πέναλτι και αστόχησε από κοντά στην φάση του 85', μετά από γύρισμα του Λέοβατς.

Τιάμ: Πήρε τη θέση του Μπίσεσβαρ και πήγε στο πλάι του Αθανασιάδη, αμέσως μετά το 0-1 της Κάραμπαγκ. Απλή αναφορά στο φύλλο αγώνος.

Σάκχοβ: Μπήκε στο ματς στο 81ο λεπτό αντί του Τσίμιροτ και ουδέποτε πρόλαβε να μπει στον ρυθμό του αγώνα.

Photo credits: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ