ΠΑΟΚ

Τηλεδιάσκεψη Σαββίδη-Αναστασιάδη

Τηλεδιάσκεψη Σαββίδη-Αναστασιάδη
INTIME SPORTS

Ιβάν Σαββίδης και Άγγελος Αναστασιάδης συζήτησαν μέσω Skype για όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στον ΠΑΟΚ, με το μεγαλομέτοχο του "Δικεφάλου" να κάνει παράπονα για την εικόνα της ομάδας.

Όλοι περιμέναμε αυτή τη συνάντηση και να που τελικά πραγματοποιήθηκε, έστω και με την βοήθεια της τεχνολογίας. Ο Ιβάν Σαββίδης μίλησε μέσω Skype με τον Άγγελο Αναστασιάδη το μεσημέρι της Παρασκευής (6/2), εκφράζοντάς του τα παράπονά του για την κάκιστη εικόνα της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια, αλλά και για την διαφορά των οκτώ βαθμών από τον πρώτο Ολυμπιακό.

Ο ομογενής επιχειρηματίας εξήγησε επίσης στον Έλληνα τεχνικό τους λόγους για τους οποίους δεν έκανε δεκτή την παραίτησή του, ενώ παράλληλα του ζήτησε να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να διορθώσει, αρχής γενομένης από το ντέρμπι με τους "ερυθρόλευκους", την τραγική εικόνα της ομάδας.

Από την πλευρά του ο Άγγελος Αναστασιάδης παρουσίασε στον Σαββίδη την δική του άποψη για την εικόνα της ομάδας και η συνομιλία τελείωσε με τους δύο να συμφωνούν ότι πρέπει άμεσα να αλλάξει το κλίμα που έχει δημιουργηθεί στον σύλλογο γενικότερα.

Τέλος, όπως ήταν λογικό, οι δύο άνδρες αφιέρωσαν αρκετό χρόνο της συζήτησής τους στο κρίσιμο, απ'όλες τις απόψεις, ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στο οποίο ο Σαββίδης περιμένει να δει έναν διαφορετικό ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ