ΠΑΟΚ

Θλάση στη γάμπα και ο Βούκιτς!

Θλάση στη γάμπα και ο Βούκιτς!

Ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς αποχώρησε από την προπόνηση του ΠΑΟΚ με ενοχλήσεις στην αριστερή γάμπα. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για θλάση β' βαθμού.

Δεν ξέφυγε και ο Σέρβος από το... σύνδρομο που έχει χτυπήσει τον ΠΑΟΚ. Φόβοι ότι είναι δευτέρου βαθμού
Συνεχίζονται οι θλάσεις στη γάμπα στον ΠΑΟΚ (τα κρούσματα είναι πλέον σε διψήφιο αριθμό), με το τελευταίο "θύμα" να ακούει στο όνομα του Ζβόνιμιρ Βούκιτς.

Ο Σέρβος άσος αποχώρησε με ενοχλήσεις στην αριστερή γάμπα από την πρωινή προπόνηση στη Μεσημβρία και αύριο θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις

Ωστόσο, οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ κάνουν λόγο για θλάση β΄ βαθμού, που αν ισχύει, σημαίνει ότι ο Σέρβος θα μείνει σχεδόν ένα μήνα εκτός προπονήσεων.Από 'κει και πέρα, το πρόγραμμα περιείχε διαφορετικές ασκήσεις φυσικής, τεχνικής κατάστασης και τακτικής (στο τελευταίο κομμάτι).

Το πρώτο κομμάτι της προπόνησης περιελάμβανε ασκήσεις με επίκεντρο την τεχνική σε πολύ μικρό χώρο, ενώ στο τελευταίο μέρος υπήρχε ασκήσεις τακτικής με τους ποδοσφαιριστές να ειναι χωρισμένοι σε δύο ομάδες.Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν σήμερα οι Κουμάλο, Κωνσταντινίδης και Πέλκας, ενώ πρόγραμμα θεραπείας ακολούθησε ο Σταφυλίδης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ