ΠΑΟΚ

Θλάση ο Κάνιας, προλαβαίνει Έστερσουντ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΧΟΡΣΤ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΠΑΕ ΠΑΟΚ)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΧΟΡΣΤ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΠΑΕ ΠΑΟΚ) MOTIONTEAM

Οι εξετάσεις που υποβλήθηκε ο Χοσέ Κάνιας έδειξαν πως έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού, το οποίο σημαίνει πως θα προλάβει τον πρώτο αγώνα με την Έστερσουτ για τα playoffs του Europa League. Παραμένει εκτός ο Ντοριάν Λεβέκ.

Με την πρωινή προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας ξεκίνησαν οι προπονήσεις με φόντο τα δυο φιλικά παιχνίδια κόντρα σε Γιάννενα (8/8) και Λαμία (9/8) στην Τούμπα. Το βάρος έπεσε στη δύναμη και την εκρηκτικότητα, με έκκεντρες ασκήσεις με ιμάντες TMR, παιχνίδια 5 Vs 5 και εξάσκηση σε τελειώματα μετά από σέντρες με σπριντ.

Ο Αλεκσάνταρ Στανόγιεβιτς απουσίαζε καθώς βρίσκεται ήδη στην Σουηδία, εκεί που στις 4:30 θα παρακολουθήσει την εκτός έδρας αναμέτρηση της Έστερσουντ με αντίπαλο την Σούντσβαλ.

Όσον αφορά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Χοσέ Κάνιας, αυτές έδειξαν θλάση πρώτου βαθμού στο υποκνημίδιο (μυς της γάμπας), με τον Ισπανό να ξεκινά αποθεραπεία και σύμφωνα με την φύση του τραυματισμού και το πρόγραμμα που εκπονήθηκε, θα προλάβει την πρώτη αναμέτρηση με τους Σουηδούς.

Πλην του Κάνιας, εκτός δράσης για τα φιλικά με Γιάννενα και Λαμία τέθηκε ο Ντοριάν Λεβέκ, ο οποίος θα συνεχίσει το ειδικό πρόγραμμα σε πισίνα και γυμναστήριο ώστε να τεθεί στην διάθεση του προπονητή στα τέλη της εβδομάδας.

Οι Τζάλμα Κάμπος και Μάριν Λέοβατς ξεπέρασαν τις μικροενοχλήσεις που είχαν προκύψει από το παιχνίδι με την Ολίμπικ, συμμετείχαν κανονικά στο πρόγραμμα.

Κατά την διάρκεια τς προπόνησης ο Φερνάντο Βαρέλα είχε μυϊκούς σπασμούς στην ράχη και αποχώρησε προληπτικά, καθώς η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.

Ο Γιάννης Μυστακίδης, για πρώτη φορά μετά την επέμβαση αποκατάστασης χιαστού, έκανε ζέσταμα με την υπόλοιπη ομάδα, πριν αποχωρήσει για το γυμναστήριο και συνεχίσει την αποθεραπεία του. Ο Παναγιώτης Γλύκος από την πλευρά του, συνεχίζει τις δυνατές προπονήσεις σε γυμναστήριο και πισίνα. Μυστακίδης και Γλύκος θα υποβληθούν σε εξετάσεις επανελέγχου, για να διαπιστωθεί η πρόοδός του.

Για την Δευτέρα έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση, στις 09:30 και στις 19:30 στην Νέα Μεσημβρία.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ