ΠΑΟΚ

Θέλει δανεισμό Τραορέ από τη... Μoνακό

Θέλει δανεισμό Τραορέ από τη... Μoνακό

O Τραορέ της Ανζί, ύψους 2.03μ., μπορεί να έρθει στην Τούμπα, σύμφωνα με δημοσίευμα, αλλά προς το παρών δεν υπάρχει επίσημη θέση του ΠΑΟΚ

Μοιάζει απίθανο με βάσει την κοινή ποδοσφαιρική λογική, όμως, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Sportday", ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την επικείμενη μεταγραφή του Λασινά Τραορέ από την Ανζί στη Μoνακό (έναντι 15 εκ. ευρώ).

Πώς παρουσιάζεται το όλο θέμα; Η Μονακό θέλει να αγοράσει τον Τραορέ, κυρίως, για να τον έχει κλεισμένο από τώρα για το καλοκαίρι όταν είναι πολύ πιθανό ο Ρανταμέλ Φαλκάο να αποχωρήσει (ακούγεται έντονα το σενάριο για μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης) από το Πριγκιπάτο.

Ο Τραορέ, όμως, δεν θέλει να μείνει ανενεργός μέχρι τότε, καθώς ανησυχεί μήπως η απραξία του στερήσει τη θέση στην αποστολή της Ακτής Ελεφαντοστού για το Μουντιάλ.

Ο ΠΑΟΚ, εκμεταλλευόμενος την καλή σχέση που έχει αρχίσει να αναπτύσσει η πλευρά Σαββίδη με τον φημισμένο ατζέντη του Ιβοριανού, Ντμίτρι Σέλουκ, αλλά και το γεγονός ότι η Μονακό είναι ιδιοκτησίας του Ρώσου Μεγιστάνα, Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ και έχει υπεύθυνο μεταγραφών τον επίσης ρωσικής καταγωγής, Βαντίμ Βασίλιεφ (με τον οποίο ο ΠΑΟΚ έχει ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας από τις μεταγραφ'ες Τζαβέλλα-Τζιώλη), προσπαθεί να δώσει τη λύση παίρνοντας για ένα εξάμηνο δανεικό τον Τραορέ. Το αν θα τα καταφέρει, θα φανεί το επόμενο διάστημα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ