ΠΑΟΚ

Τετράτζε: "Ο ΠΑΟΚ ελπίζει στην έδρα του"

ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ/ 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ/ΤΕΤΡΑΤΖΕ-ΤΣΙΜΠΑ
ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ/ 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ/ΤΕΤΡΑΤΖΕ-ΤΣΙΜΠΑ INTIME SPORTS

Μοιρασμένες οι πιθανότητες πρόκρισης δίνουν στον ΠΑΟΚ απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, σύμφωνα με τους Ομάρ Τετράτζε και Ολέγκ Προτάσοφ.

Ο πρώτος είχε στο παρελθόν φορέσει την φανέλα του ΠΑΟΚ ενώ ο Προτάσοφ είχε σκοράρει εναντίον του "δικεφάλου" στην καριέρα του με την φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο Ομάρ Τετράτζε είναι προπονητής στη Βόλγα του Νίζνι Νόβγκοροντ και ο Ολέγκ Προτάσοφ στη Ροστόφ. Ως γνώστες του Ρωσικού ποδοσφαίρου δίνουν τις δικές τους εκτιμήσεις για την κόντρα του ΠΑΟΚ με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ομάρ Τετράτζε: " Η ΤΣΣΚΑ δεν στηρίζεται σε συγκεκριμένα πρόσωπα. Διαθέτουν βαθύ ρόστερ και μπορούν να βρουν λύσεις από παντού. Στην αναμέτρηση μας το γκολ της σημείωσε ο Νέτσιντ, ένας φορ με έφεση στο ψηλό παιχνίδι, που με τέτοιο τρόπο (κεφαλιά) παραβίασε την εστία μας. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να ελπίζει στην έδρα του. Το πρώτο παιχνίδι θα δείξει που θα πάει το πράγμα. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να διαχειριστεί έξυπνα τον αγώνα. Όχι δηλαδή να βγει μπροστά για το γκολ, αλλά να χτυπήσει όπου και όταν πρέπει. Η πρόκριση είναι πενήντα πενήντα. Αν πάρει καλό αποτέλεσμα στο πρώτο ματς και δεδομένης της καλής του αμυντικής λειτουργίας, είναι σε θέση να το προστατεύσει στη ρεβάνς".

Ολέγκ Προτάσοφ: " O ΠΑΟΚ εξακολουθεί να είναι αξιόπιστος αμυντικά και στα παιχνίδια του με την ΤΣΣΚΑ θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε αν θα επικρατήσει ο ίδιος ή η πιο επιθετικογενής φιλοσοφία της ρωσικής ομάδας. Προσέξτε ιδιαίτερα και τον Ντουμπιά, έναν φορ πολύ κινητικό, που ήταν επίσης από τους βασικούς λόγους της ανάκαμψης του συλλόγου του στο δεύτερο μισό της σεζόν. Οι Ρώσοι έχουν περισσότερες λύσεις και πιο ποιοτικό ρόστερ, δεδομένης όμως της απραξίας τους αυτό το διάστημα δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα προχωρήσουν. Ο ΠΑΟΚ οφείλει να είναι κι αυτός απειλητικός μπροστά και μπορεί να γίνει μεγάλη μάχη".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ