ΠΑΟΚ

Τελευταία απόπειρα με Τροχόφσκι, Κριστιάν

Τελευταία απόπειρα με Τροχόφσκι, Κριστιάν

Από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ διαρρέεται πως την απασχολούν οι περιπτώσεις του Γερμανού και του Βραζιλιάνου, οι ελπίδες απόκτησής τους όμως είναι λιγοστές.

Δεν εγκαταλείπει την προσπάθειά του να αποκτήσει παίκτη κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με όσα διαρρέονται από την ΠΑΕ. Ο Ζήσης Βρύζας ήρθε σε επαφή με τον Πιοτρ Τροχόφσκι και περιμένει να δει αν ισχύσει αυτό που λέει επίσημα η Σεβίλλη πώς ο 30χρονος, γεννημενος στην Πολωνία, Γερμανός διεθνής μέσος είναι ελεύθερος από την 1η Σεπτέμβρη.

Ωστόσο, ο ίδιος ο παίκτης έχει δηλώσει πριν λίγες μέρες σε ισπανικά ραδιόφωνα πώς είναι ακόμη παίκτης της ομάδας της Ανδαλουσίας, συνεχίζει να προπονείται και δεν κάνει λόγο για μετακίνηση σε άλλη ομάδα.

Είναι προφανές πως για να φύγει πρέπει να αποζημιωθεί και φυσικά δημιουργείται το ερώτημα αν όλα αυτά συν τη συμφωνία που πρέπει να προκύψει με τον ΠΑΟΚ μπορούν να γίνουν μέσα σε τρεις μέρες που υπάρχει ακόμη το περιθώριο απόκτησης για ελεύθερους παίκτες.

Ο Τροχόφσκι άρχισε την καριέρα του από τις Ακαδημίες της Μπάγερν Μονάχου, συνέχει στην πρώτη ομάδα των Βαυαρών, για μία εξαετία πέρασε από το Αμβούργο και από το 2011 αγωνίζεται στη Σεβίλλη. Είναι, μάλιστα, 35 φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της Γερμανίας

Αναδίπλωση (;) Μπαρόνι

Επιπλέον, όπως προκύπτει από τα γραφεία της Τούμπας, φαίνεται να αλλάζει στάση ο Κριστιάν Μπαρόνι και ο ατζέντης του έριξε γέφυρες στον ΠΑΟΚ, ρωτώντας πρόσφατα τον Βρύζα αν ισχύει η πρόταση που είχε κατατεθεί πριν "κλείσει" η λίστα του Europa League.

Το πόσο μπορεί να κατεβάσει τις απαιτήσεις του ο 30χρονος Βραζιλιάνος μέσος που έμεινε ελεύθερος από τη Φενέρμπαχτσε, για να έρθει στα οικονομικά στάνταρ που έχει θέσει ο Σαββίδης είναι απορίας άξιο και αυτό ισχύει και για την περίπτωση του Τροχόφσκι, εφόσον ξεμπλέξει από την Σεβίλλη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ