ΠΑΟΚ

Τα πόστα και η πορεία τους στον ΠΑΟΚ

Τα πόστα και η πορεία τους στον ΠΑΟΚ
MOTIONTEAM

Διαβάστε το δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας για τους Ζαγοράκη, Βρύζα, Γεωργιάδη και Κωνσταντινίδη και τις υπηρεσίες που έχουν προσφέρει στον ΠΑΟΚ.

Η αθλητική εφημερίδα "Goal" σε δημοσίευμα της αναφέρεται στους Ζαγοράκη, Βρύζα, Γεωργιάδη και Κωσταντινίδη που βρίσκονται στον ΠΑΟΚ και εκτός από ποδοσφαιριστές προσφέρουν πλέον από άλλα πόστα.

Θοδωρής Ζαγοράκης

Ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ για επτά χρόνια, σε δυο «δόσεις». Αποκτήθηκε από την Καβάλα τον Δεκέμβριο του 1992 και μέχρι τον Δεκέμβριο του 1997 έγραψε 217 συμμετοχές σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη. Επέστρεψε στον ΠΑΟΚ μετά από 6,5 χρόνια, αφήνοντας την Μπολόνια. Εγραψε άλλες 54 συμμετοχές μέχρι τον Ιούνιο του 2007 (σύνολο 271) και σε ένα βράδυ κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και κάθισε στον προεδρικό θώκο. Ως πρόεδρος έγραψε δυο θητίες, η πρώτη από τον Ιούνιο του 2007 μέχρι τον Οκτώβριο του 2009 και η δεύτερη από τον Μάρτιο του 2010 μέχρι τον Ιανουάριο του 2012. Από τον Απρίλιο εκτελεί χρέη συμβούλου του Ιβάν Σαββίδη. Είτε εντός είτε εκτός αγωνιστικού χώρου στον ΠΑΟΚ, δεν έχει γευτεί τη χαρά ενός τίτλου στα συνολικά 11 χρόνια και εννιά μήνες που έχει περάσει ως παίκτης (επτά χρόνια), ως πρόεδρος (4 χρόνια και τέσσερις μήνες) και ως σύμβουλος (πέντε μήνες).

Ζήσης Βρύζας

Ως ποδοσφαιριστής φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ για 4,5 χρόνια, σε δυο «δόσεις». Αποκτήθηκε από τον «δικέφαλο» το καλοκαίρι του 1996 και παρέμεινε μέχρι τον Αύγουστο του 2000. Σε αυτό το διάστημα έγραψε 158 συμμετοχές και 28 γκολ. Επέστρεψε το καλοκαίρι που ο Θοδωρής Ζαγοράκης ανέλαβε την προεδρία για να κλείσει την καριέρα του. Σταμάτησε το ποδόσφαιρο τον Ιανουάριο του 2008, έχοντας προσθέσει άλλες 13 συμμετοχές (σύνολο 171). Μέχρι τον Οκτώβριο του 2009 είχε τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή όταν και ανέβαλε τη προεδρία για το διάστημα που είχε αποχωρήσει ο Ζαγοράκης (πέντε μήνες). Ακολούθησαν τρεις μήνες ως αντιπρόεδρος και άλλοι δυο ως τεχνικός διευθυντής μέχρι να αποχωρήσει, τον Αύγουστο του 2010. Επέστρεψε τον Ιούλιο του 2011 ως τεχνικός διευθυντής, μέχρι τον Ιανουάριο του 2012, όταν και έγινε εκ νέου πρόεδρος, θέση στην οποία παραμένει ως τώρα. Το συνολικό διάστημα του Ζήση Βρύζα εντός ΠΑΟΚ είναι εννιά χρόνια και οκτώ μήνες.

Γιώργος Γεωργιάδης

Φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ για συνολικά 5,5 χρόνια, σε δυο «δόσεις». Αποκτήθηκε από τη Νιούκαστλ το 1999 και μέχρι το 2003 έδωσε 105 παιχνίδια με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, πετυχαίνοντας 42 γκολ. Δυο εξ αυτών σε τελικούς Κυπέλλου Ελλάδας, το 2001 και το 2003 (το νικητήριο γκολ), κατακτώντας με την ασπρόμαυρη φανέλα ισάριθμα τρόπαια. Επέστρεψε στον ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο του 2007 και κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια τον Ιούνιο του 2008, έχοντας προσθέσει άλλες 36 συμμετοχές και τρία γκολ για λογαριασμό του ΠΑΟΚ (σύνολο 141 συμμετοχές - 45 γκολ). Για έναν χρόνο παρέμεινε στον ΠΑΟΚ ως προπονητής της Κ-20. Επέστρεψε στον «δικέφαλο» το καλοκαίρι του 2012. Μέχρι τον Απρίλιο είχε τη θέση του τεχνικού διευθυντή, την οποία άφησε για να καθίσει στο πάγκο του «δικέφαλου» για τους αγώνες των πλέι οφ. Με την πρόσληψη του Χούουμπ Στέφενς εκτελεί χρέη βοηθού προπονητή, έχοντας περάσει από τέσσερα διαφορετικά πόστα, πλην του παίκτη, στον ΠΑΟΚ.

Παντελής Κωνσταντινίδης

Αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ για συνολικά οκτώ χρόνια, γράφοντας δυο τετραετίες. Η πρώτη ξεκίνησε τον Ιούλιο του 1998 (αποκτήθηκε από τον Απόλλωνα Αθηνών) και ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο του 2002, γράφοντας 140 συμμετοχές και 24 γκολ. Σε αυτό το διάστημα πανηγύρισε το Κύπελλο Ελλάδας, το 2001. Επέστρεψε στον «δικέφαλο» το καλοκαίρι του 2005 (έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό) και μέχρι τον Ιούνιο του 2009 έγραψε άλλες 155 συμμετοχές και 10 γκολ (σύνολο 295 συμμετοχές και 34 γκολ). Τον Αύγουστο του 2010 (είχε σταματήσει το ποδόσφαιρο δυο μήνες νωρίτερα) ανέλαβε χρέη τεχνικού διευθυντή, καλύπτοντας τη θέση που άφησε ο Ζήσης Βρύζας. Σε αυτό το πόστο παρέμεινε μέχρι και τον Μάιο του 2012, όταν και αποχώρησε λόγω διαφωνίας του με τον Ζήση Βρύζα για την απομάκρυνση του Λάσλο Μπόλονι. Η... τέταρτη του θητεία στον ΠΑΟΚ ξεκίνησε πριν από λίγες ημέρες, με την πρόσληψή του ως υπευθύνου διοίκησης αγωνιστικού τμήματος. Η συνολική παρουσία του στον ΠΑΟΚ αγγίζει τα 10 χρόνια.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ