ΠΑΟΚ

Τα χρόνια πολλά του ΠΑΟΚ στον Ίβιτς

Τα χρόνια πολλά του ΠΑΟΚ στον Ίβιτς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βλάνταν Ίβιτς κλείνει σήμερα (7/5) 39 χρόνια ζωής και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν τον ξέχασαν. Δείτε τι έγραψε η ΠΑΕ.

Γενέθλια έχει σήμερα ο Βλάνταν Ίβιτς και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ του ετοίμασε ένα κείμενο για τα Χρόνια Πολλά στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου. Αναλυτικά:

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εύχεται ολόθερμα στον προπονητή του Δικεφάλου, Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος κλείνει σήμερα τα 39, χρόνια πολλά με υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες σε όλους τους τομείς.

Ο προπονητής Ίβιτς

Ο Βλάνταν Ίβιτς σταμάτησε το ποδόσφαιρο το 2012, με τη λήξη του συμβολαίου του στην ομάδα μας, την οποία υπηρέτησε για τέσσερα χρόνια με σημαντική συμβολή στην περίοδο της αγωνιστικής ανάπτυξης. Παρότι είχε προτάσεις να συνεχίσει να αγωνίζεται, πουθενά δεν βρήκε τις συνθήκες που θα τον κρατούσαν με την αθλητική περιβολή για έναν χρόνο ακόμη.Μετά το τέλος της καριέρας του, ο Σέρβος προπονητής αποφάσισε να εντρυφήσει στην ζωή του προπονητή. Φοίτησε στη φημισμένη σχολή προπονητών της χώρας του και απέκτησε το δίπλωμα UEFA A, ενώ μέχρι το τέλος της σεζόν 2013-14 αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί και ο κύκλος σπουδών για το UEFA Pro.

Μετά από μια πλούσια ποδοσφαιρική καριέρα, ο Ίβιτς επιλέχθηκε να είναι αυτός που θα ηγηθεί της δεύτερης ομάδας του συλλόγου και θα προσπαθήσει να της μεταδώσει στοιχεία που τον έκαναν να ξεχωρίζει. Το πάθος για νίκη, την συνεχή δουλειά, τις έξυπνες επιλογές, τον σεβασμό για την ομάδα. Μετά την αποχώρηση του Ίγκορ Τούντορ από τον πάγκο του Δικεφάλου, αφήνει την Κ20 και αναλαμβάνει τα ηνία της πρώτης ομάδα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ