ΠΑΟΚ

Σύσκεψη Σαββίδη με παίκτες, Ίβιτς

Σύσκεψη Σαββίδη με παίκτες, Ίβιτς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ιβάν Σαββίδης μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα κάλεσε στη σουίτα του τον Βλάνταν Ίβιτς και τους Αθανασιάδη, Γλύκο, Κάνιας. Αύριο τελειώνει του Ροντρίγκες στην Γαλατάσαράι.

Η ήττα του ΠΑΟΚ από τον ΠΑΣ Γιαννινα με 1-0, έφερε νέες συσκέψεις στην Τούμπα. Μετά τη λήξη του αγώνα, ο Ιβάν Σαββίδης κάλεσε στη σουίτα του τον Βλάνταν Ίβιτς και τους Αθανασιάδη, Γλύκο και Κάνιας και έχει μαζί τους συζήτηση.

Την ίδια ώρα, ο Γκάρι Ροντρίγκες, σύμφωνα με πληροφορίες, μαζί με την οικογένειά του είναι να βρεθεί σήμερα (8/1) στην Τουρκία, όπου αύριο Δευτέρα (9/1) αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Γαλατάσαράι. Προφανώς την ίδια μέρα θα ανακοινωθεί και η πώλησή του από τον ΠΑΟΚ.

Έντονες αποδοκιμασίες από λίγους οπαδούς

Μετά το τέλος του αγώνα της Τούμπας, λιγοστοί οπαδοί βρέθηκαν έξω από τα αποδυτήρια της ομάδας και διαμαρτυρήθηκαν για την ήττα του ΠΑΟΚ από τον ΠΑΣ Γιάννινα, συνδυάζοντάς την μάλιστα και από την πρόσφατη ήττα από τον Ατρόμητο.

Μετά από συζήτηση με ανθρώπους της ασφάλειας του ΠΑΟΚ ηρέμησαν και αποχώρησαν. Αποδοκιμασίες προς την ομάδα, υπήρξαν και με τη λήξη του αγώνα από ον κόσμο που βρισκόταν στη θύρα-4.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Παγόβουνο ο Πασχαλάκης, 1-0 ο ΠΑΣ μέσα στην Τούμπα
Ίβιτς: "Σε κάθε μας ματς, MVP ο αντίπαλος τερματοφύλακας"
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ