ΠΑΟΚ

Στις 11 Μαρτίου το Διαιτητικό με Δώνη

Στις 11 Μαρτίου το Διαιτητικό με Δώνη
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώθηκε λίγες μέρες πριν λήξει η προθεσμία για να κάνει προτάσεις για την σύνθεση του δικαστηρίου που θα εκδικάσει την υπόθεση, γεγονός που ενόχλησε έντονα τον Σαββίδη και τους συνεργάτες του.

Ο Γιώργος Δώνης είχε κάνει δύο κινήσεις στην ΕΠΟ προκειμένου να διεκδικήσει την τιμωρία του ΠΑΟΚ για μη καταβολή των δεδουλευμένων του. Η δεύτερη χρονικά ήταν η καταγγελία που έκανε ότι ο ΠΑΟΚ δεν τηρεί το καταστατικό της Ομοσπονδίας και θα εκδικαστεί στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ την άλλη Πέμπτη.

Η πρώτη όμως που αφορά το πιο ουσιαστικό κομμάτι της υπόθεσης έχει να κάνει με την προσφυγή που είχε καταθέσει επειδή παρήλθαν 60 μέρες από την έκδοση της απόφασης που όριζε το ποσό που πρέπει να το πληρώσει ο ΠΑΟΚ και τα χρήματα δεν του έχουν ακόμη καταβληθεί.

Ο ΠΑΟΚ, ως γνωστόν, δεν πληρώνει τα χρήματα γιατί ζητά από τα πολιτικά δικαστήρια να ορίσουν νέα εκδίκαση της έφεσης με διαφορετική σύνθεση της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής. Αυτή η προσφυγή του Δώνη θα εκδικαστεί 11 Μαρτίου από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, η οποία αν και είχε ορίσει την συγκεκριμένη ημερομηνία από τις 3 Φλεβάρη ζήτησε μόλις σήμερα (28/2) από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να προτείνει μέλος στη σύνθεση της Επιτροπής.

Ο σχετικός κανονισμός λέει ότι οι αντίδικοι (στη συγκεκριμένη περίπτωση η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο Δώνης) πρέπει να κάνουνε προτάσεις έως και πέντε μέρες μέχρι την ημερομηνία εκδίκασης. Στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ από την στιγμή που το έμαθαν μόλις σήμερα και μεσολαβεί και τριήμερο, θα έχουν ελάχιστες εργάσιμες μέρες να κάνουν τις επιλογές τους αφού μέχρι την Τετάρτη πρέπει να καταθέσουν την πρότασή τους.

Αυτός είναι και ο λόγος εκνευρισμού του Σαββίδη και των συνεργατών του αφού θεωρούν πως η καθυστέρηση προήλθε εσκεμμένα από την ΕΠΟ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ