ΠΑΟΚ

Στην Τούμπα οι νέοι επενδυτές

ΠΑΟΚ - ΒΑΛΕΡΕΓΚΑ / ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ
Φλωρίδης MOTIONTEAM

Μήνυμα Φλωρίδη και Σαχπαζίδη που βρέθηκαν το απόγευμα στην έδρα του "Δικέφαλου", για να παρακολουθήσουν τον αγώνα κόντρα στην Βαλερένγκα. "Θα τα πούμε μετά", είπε ο Φλωρίδης στους φίλους της ομάδας.

Στην Τούμπα βρέθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης (4/8) οι Βασίλης Φλωρίδης και Γιώργος Σαχπατζίδης. Συγκεκριμένα, η πλευρά των υποψήφιων αγοραστών του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όπως έγινε γνωστό, επικοινώνησε με τον πρόεδρο του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ Θανάση Κατσαρή και έδωσε τη διαβεβαίωση ότι οι συζητήσεις για την ολοκλήρωση των διαδικασιών πρόκειται να προχωρήσουν το απόγευμα, πριν τον αγώνα του "Δικέφαλου" με την Βαλερένκγα.

Στη συνέχεια πρόκειται από κοινού με τους νυν διοικούντες την ομάδα να παρακολουθήσουν την ευρωπαϊκή αναμέτρηση των "ασπρόμαυρων".

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η συνάντηση στην Τούμπα ξεκίνησε γύρω στις 7.30 το απόγευμα, με την πλευρά Φλωρίδη να τονίζει ότι έχει συλλέξει όλα τα απαραίτητα έγγραφα για να συνεχίσει τις συζητήσεις με τους "ασπρόμαυρους".

"Θα τα πούμε μετά"

Λίγο πριν την είσοδο τους στην Τούμπα ο κ. Φλωρίδης ρωτήθηκε από φίλους της ομάδας και δημοσιογράφους για τις εξελίξεις που είχαμε, με τον ίδιο να απαντά: " Θα τα πούμε μετά το ματς".

Πρέπει να σημειωθεί ότι την πληροφορία για τη συνάντηση επιβεβαίωσε στην εκπομπή "Δίκη" ο Γιώργος Σαχπατζίδης, ο οποίος επιπλέον δήλωσε: "Στις προθέσεις του κ. Φλωρίδη είναι να βάλει 6 εκ. ευρώ στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και να πάρει το 51%. Σε εμένα αρκεί το 10%. Έβαλα μέχρι τώρα 800.000 ευρώ και θα βάλω άλλες 700.000".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ