ΠΑΟΚ

Στη... σέντρα ο Μπουμπνόφ από Ζαγοράκη

Στη... σέντρα ο Μπουμπνόφ από Ζαγοράκη
INTIME SPORTS

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ζήτησε από τον Σοφοκλή Πιλάβιο τη θεσμική παρέμβαση της ΕΠΟ επί των δηλώσεων που έκανε ο Ρώσος αναλυτής ύποπτων παιχνιδιών για τον αγώνα του "Δικέφαλου" με τη Ρουμπίν Καζάν

Μόνο ασυγκίνητους δεν άφησαν τους "ασπρόμαυρους" οι δηλώσεις στον ρωσικό Τύπο του Ρώσου αναλυτή ύποπτων παιχνιδιών, Αλεξάντερ Μπουμπνόφ.

Ο Μπουμπνόφ άφησε υπόνοιες για την "καθαρότητα" της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τη Ρουμπίν Καζάν, την περασμένη Πέμπτη (15/12) στην Τούμπα, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League.

Το απόγευμα της Δευτέρας (19/12) ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θόδωρος Ζαγοράκης, επικοινώνησε με τον ομόλογό του της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Σοφοκλή Πιλάβιο και ζήτησε την παρέμβαση της ανώτατης ποδοσφαιρικής αρχής της Ελλάδας επί του θέματος.

Συγκεκριμένα, ο Ζαγοράκης ζήτησε από τον Πιλάβιο να απαιτήσει να δοθούν από τον Μπουμπνόφ οι απαραίτητες εξηγήσεις, συνοδευόμενες από στοιχεία, για τις δηλώσεις που έκανε. Εφόσον δεν δοθούν, τότε, όπως υποστηρίζουν οι "ασπρόμαυροι", η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένη να προβεί σε όλες εκείνες τις απαραίτητες νομικές κινήσεις εναντίον του συμβούλου της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Ρωσίας επιδιώκοντας ηθική αποζημίωση.

Επί του θέματος αναμένεται να τοποθετηθεί ο ίδιος ο Ζαγοράκης στη συνέντευξη Τύπου, που πρόκειται να παραχωρήσει την Τρίτη (20/12) στη 1 το μεσημέρι, στην Τούμπα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ