ΠΑΟΚ

Στη Λεωφόρο α λα...Φιορεντίνα

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ MOTIONTEAM

Ο Σέρβος τεχνικός του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς, ετοιμάζει ενδεκάδα παρόμοια με αυτή που πήρε το "διπλό" στην Ιταλία

Οι απουσίες των Παναγιώτη Γλύκου και Φακούντο Περέιρα σε συνδυασμό με τον παραγκωνισμό του Γιώργου Τζαβέλλα έχουν οδηγήσει στον Βλάνταν Ίβιτς να κάνει μικροεπεμβάσεις στον βασικό του κορμό και να έχει, τις τελευταίες δέκα ημέρες, κατασταλάξει σε ένα συγκεκριμένο σχήμα, το οποίο όπως όλα δείχνουν θα το δούμε και στον αποψινό αγώνα που θα δώσει ο Δικέφαλος του βορρά με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Ο Ζέλικο Μπρκιτς θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, με τους Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Λέοβατς να συνθέτουν την τετράδα (από τα δεξιά προς τα αριστερά) της ασπρόμαυρης άμυνας.

Στη μεσαία γραμμή, το δίδυμο Κάνιας – Τσίμιροτ έχει ελάχιστες φορές “σπάσει” με τον Σάχοβ να έχει περισσότερες πιθανότητες να ξεκινήσει έναντι του Πέλκα, για λόγους τακτικής, αν και ο 22χρονος Έλληνας ανταποκρίθηκε θετικά στην επιστροφή του στην ενδεκάδα, στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, μέχρι να αντικατασταθεί λόγω (μικρο)τραυματισμού.

Στα δυο άκρα θα βρίσκονται οι Ροντρίγκες και Τζάλμα, και στην κορυφή της επίθεσης, πρώτη επιλογή το τελευταίο διάστημα είναι ο Ευθύμης Κουλούρης αντί του Στέφανου Αθανασιάδη. Για τον Κλάους, η αινιγματική ατάκα του Ίβιτς μετά το τέλος του αγώνα με τα Τρίκαλα (“από εδώ και πέρα, πιστεύω ότι θα είναι καλύτερα”) έδωσε τροφή για αρκετές συζητήσεις και μένει να διαπιστωθεί αν (και πότε) αυτό θα μετουσιωθεί σε επιστροφή του αρχηγού του ΠΑΟΚ στο αρχικό σχήμα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ