ΠΑΟΚ

Σπαντάσιο: "Θέλω να πάω ψηλά με τον ΠΑΟΚ"

Σπαντάσιο: "Θέλω να πάω ψηλά με τον ΠΑΟΚ"
MOTIONTEAM

Ο Ζουλιάνο Σπαντάσιο έκανε τις πρώτες του δηλώσεις σαν παίκτης του ΠΑΟΚ. Τι είπε για τους Μπόλονι και Λάζαρ. Δείτε videos.

Συγκεκριμένα, όσα είπε ο Σπαντάσιο:

Για τους στόχους που έχει με την ομάδα: "Ο στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα να πάει πιο ψηλά".

Για τη θέση που αγωνίζεται: "Είμαι ένας μεσοεπιθετικός. Πάντα προσπαθώ να βάλω, πάντα προσπαθώ να βοηθάω τους επιθετικούς. Έχω την άνεση να εκτελώ στημένες φάσεις και προσπαθώ να κάνω αυτά που ζητάει ο προπονητής. Θέλω να αποδείξω ότι μπορώ να παίζω και αμυντικά και επιθετικά".

Για το αν έπαιξε ρόλο ότι στον πάγκο του ΠΑΟΚ είναι ο Μπόλονι: "Έπαιξε ρόλο ότι στον πάγκο του ΠΑΟΚ είναι ο Μπόλονι. Όπως και κάποιοι άλλοι που μου μίλησαν για τον ΠΑΟΚ. Περιμένω να αγωνιστώ αργότερα και στο Europa League και να βοηθήσω την ομάδα".

Για το αν μίλησε με τον Λάζαρ: "Ήρθε σε επαφή μαζί μου στη Βραζιλία. Μου είπε πράγματα για την ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον ΠΑΟΚ και ελπίζω να πάρουμε τίτλους, γιατί είναι ο στόχος της ομάδας".

Για το αν έχει πάρει κάποια γεύση από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ μέσα από το ίντερνετ: "Είδα κάποιες εικόνες από τους φίλους του ΠΑΟΚ, όμως, εμένα ο στόχος μου είναι να πάρω τίτλους με τον ΠΑΟΚ".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ